Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív lett a terhességi...

Negatív lett a terhességi tesztem, és ma kellene megjönnie. Soha nem késik. Teszteltetek negatívat úgy mensi napján, hogy aztán mégis babásak lettetek?

Figyelt kérdés
Inszeminációm volt ezelőtt kerek 2 héttel, majd kaptam Duphasont, hogy megmaradjon a baba ha beágyazódik. A ma reggeli terhességi teszt (10/ml) negatív volt. Eddig soha nem késett. Lehetséges hogy mégis összejött a baba, vagy csak a Duphaston miatt késik?
2010. márc. 3. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Persze, hogy lehetséges. Nem mindenkinek mutatja már az első napon a terhességet. Ha esetleg van otthon egy másik teszted akkor holnap reggel ellőheted. 10-es és 10-es teszt között is van különbség. Van a Maria Romed, abban például sokan csalódtak, de Qupidoban még nem. Szóval én ellőnék még egy tesztet, de csak holnap reggel. Szurkolok :)
2010. márc. 3. 14:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mindenképp megírom, mi lett a végeredmény. :-)
2010. márc. 3. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagy drukkolok :):):)
2010. márc. 3. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehetséges hogy baba, de lehet hogy más. Én még a helyedben várnék pár napot, hiszen ha babás is vagy, nem minden esetben mutatja ki a teszt azonnal! Nagyon drukkolok neked! Egyébként én is izgatottam várom a hétvégét (nekem akkor nem kéne megjönnie) :-) Sok sikert!

2010. márc. 3. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:

szia. nekem a terhesség negyedik hetében negativ tesztem lett, majd az 5. hetében lett pozitiv. természetes uton lett a baba. igy várj türelemmel, remélem sikerült :)

nagy drukkkk én is neked.

2010. márc. 3. 17:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Az éjjel nagyon nagyon furcsát álmodtam: megvizsgált egy doki, és azt mondta, állapotos vagyok. Mondom, de hát negatív lett a tesztem, hogyhogy? Mire ő: nemsokára pozitív lesz. És megmutatta a babát UH-n. Tényleg ott volt. :-)))Nem akartam tesztelni ma reggel, mert már feladtam a reményt, és várom a mensit megadóan, de az álom hatására mégis teszteltem egyet. És van rajta egy nagyon nagyon halvány vonal (eddig nem volt). Nem élem bele magam túlságosan a dologban, mert lehet szellemcsík is akár, annyira halovány, de legalább anyit elért az álmom, hogy továbbra is szedem a Duphasont, ameddig meg nem jön (ma akartam abbahagyni a szedését). Folyt köv., amit tudok vmit. :-)
2010. márc. 4. 09:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Úúú akkor mostmár erősödnie kell a csíkodnak :):):) Teszteltél már az álmod utáni teszt óta? :):)
2010. márc. 7. 16:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött. Hát majd legközelebb. Indul a második inszem! :-))
2010. márc. 12. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!