25 napos a ciklusom. 7.-én kellett volna megjönnie.Kinek késik 7. -e óta? Vagy olyan körül? Teszteltetek már?
Érdekelne, hogy van e még valaki, akinek 7.-e vagy akörül kellett volna megjönnie.Mivel teszteltetek?Mutatott valamit?Doki?
25 napos a ciklusom.7.-én kellett vna megjönnie.
Szúrkál meg görcsölget a hsam, de csak 1 ponton.Ti hogy vagytok vele?Hétfőn mehetek dokihoz már?
Nem szokott késni.
Szia!
Tesztet csinálhatsz már,dokihoz még felesleges menned ráérsz pár hét múlva is.Nálunk 12 hetesen csinálják az első uh-t,én a 3-ik gyerekemmel 10 hetesen mentem először dokihoz.
Persze az elsővel már rögtön a pozitív teszt után,a másodikkal 6 hét körül,de nagyon is ráértem most 10 hetesen menni,mert úgysem tud sokmindent mondani.Megvizsgál,csinál rákszürést ha aktuális,és megállapítja a terhességet,hogy mekkora a méh mérete tapintásra.A terhesség pontos idejét az uh állapítja meg.
Illetve az orvos még kiszámolja a szülés várható idejét.
Sok sikert a babához,üdv
Nekem 6-án kellett volna jöjjön, azóta sincs semmi...de tegnap csináltam tesztet, az negatív.:(
Hónapok óta próbálkozunk, ennyit mondjuk még egyszer se késett, de most se érzek semmi különöset sajna :(
De neked drukkolok!!!!:)
Lehetsz terhes,többet egyenlőre az orvos sem tud mondani.Az uh nem lát még ennyi idősen semmit,a doki kitapintani még nem tudja,az még pár hét.Marad a teszt,az orvos is azt javasolja.
Én drukkolok neked,üdv
2-ik voltam
ma fent volt a hőm ugy mint eddg,de rá 3 orára elöntött a vér:(Nagyxon görcsöltem,de 2 algoflex meg 1 bögre cickafarkfűtea helyrerakott.Most este meg csomo vérdarab+ olyan mintha egy nagy darab nyálkahártya lett vna 3x2cm-es volt.Azon filozok az mi lehetett???
Szoval valoszinu, hogy nem maradt meg, de lett vna?Mert nem szokott igy megjönni...És nektek csajok?Tesztek?Valami?
Hátha jobban jártok mint én...
Nem baj, majd jovohonapban.Most rendeltem egy pg/53-as miki-t:)Irjatok mi lett!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!