Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha együtt laknál a szüleiddel...

Ha együtt laknál a szüleiddel a gyerekekkel együtt, (akár külön lakrészben is) mi lenne az az indok, amiért elköltöznél tőlük?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 08:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%
Első perctől külön laktunk.Én bizony nem laktam volna senkivel.Akár hogy is szeretem, de mindenkinek van privát szférája, ott érezze jól magát.És talán ezért is nem volt soha sem gondom sz anyósommal, mert nem látunk bele egymás életében olyan szinten, mint azok akik együtt laknak.
2011. ápr. 15. 12:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi is külön lakunk. Elég vehemens vagyok, nekem aztán ne mondja meg senki, mit és hogyan csináljak a saját otthonomban. Akkor sem laknék velük, ha segítenének a háztartásban, gyereknevelésben. Inkább éjszaka mosok, főzök, ha vigyázni kell a gyerekekre, akkor hívom őket.

Egyébként így távolról nagyon jól megvagyunk.

2011. ápr. 15. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!