Baj ha már nem adok a 13hónapos lányomnak tápszert? Tejet már issza, nincs gond. Arra gondoltam már csak tejet kapna, és mellé multivitamint.
Biztosan életbevágóan fontos szabadalomról van szó, bár az emberiség előtte is képes volt létezni. Viszont ahhoz, hogy a párod idáig eljutott, számos tanár munkája kellett.
De itt a tápszerekről szól a topic, a Fontos vagyok téma nem ez.
Akkor ha jol ertelmezem en lehetnek ortoped orvos akar mar holnap, ha reggel ugy ebrednek, hogy meg van hozza minden adottsagom? Tanarra sem lenne szuksegem ahhoz, hogy papirom is legyen errol, illetve valoban megbizonyosodhassak arrol, hogy mindent tudok-e, amit kell?
Photoshop-pal keszitek ehhez papirt magamnak es mehetek is ortoped orvosnak???
En meg voltam eddig gyozodve arrol, hogy kb minden szakma megszerzesehez kenytelen vagyok tanarral is kapcsolatba kerulni, de ezek szerint nem igy van.
Vagy esetleg te Szomaliaban elsz kedves 47%-os? Mert ott elhiszem, hogy nincs szukseg ilyesmihez tanarra, a kuruzslok is jol megelnek.
Biztosan nagyon sok ertelmes valaszt adsz, ha par nap alatt 10-20%-ot estel, de az is lehet, hogy mindenki mas hulye (biztosan igy is van). De ne izgulj, majd ha meghalsz talan elismerik a bolcsessegedet, sok esetben igy van.
Kolopele!
Azért a te válaszaid nagyban mások,mint a férje által megkeresett pénzzel dicsekvő hölgynek. Ne keverjük össze a nagyzolást stb-t a normális hangnembe megadott válaszokkal.
Kérdésre válaszolva,mindkét gyermekem 3 éves koráig nem fog tejet kapni,ami igy elég huzos anyagilag nekünk,de mivel az apuka tejérzékeny így nem merem megtenni,hogy előbb vezetem be.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!