Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baj ha már nem adok a 13hónapo...

Baj ha már nem adok a 13hónapos lányomnak tápszert? Tejet már issza, nincs gond. Arra gondoltam már csak tejet kapna, és mellé multivitamint.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 22:46
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
4%
Nem lehetne fel cserélni, mert a párom nem tanár, te pedig rövid távon csődbe vinnéd a céget, mivel szabadalmaztatott eljárások alapján megy a munka, és ezt csak a férjem tudja az egész világon ilyen szinten csinálni. Szörnyű hogy sokan azt hiszik egy vezető csak üldögél az irodában. Nem egészen. Egy igazi vezető fejleszt, kutatásokat végez, újdonságokat talál fel, vagyis nem ragad le csak egy bizonyos területen. Ez is lehet Magyarország 2011.
2011. ápr. 22. 23:37
 32/40 anonim ***** válasza:
91%

Biztosan életbevágóan fontos szabadalomról van szó, bár az emberiség előtte is képes volt létezni. Viszont ahhoz, hogy a párod idáig eljutott, számos tanár munkája kellett.

De itt a tápszerekről szól a topic, a Fontos vagyok téma nem ez.

2011. ápr. 23. 08:30
 33/40 anonim ***** válasza:
7%
Sok ember járni sem tudna ezek nélkül, úgyhogy ne gyere itt a süket tanár dumával. Ráadásul a beültetésükhöz ortopéd sebészek kellenek, oda sem tanárok. Van amit nem lehet tanítani. Vagy tudja valaki, vagy nem. De tényleg nem ide tartozik a beszélgetésünk.
2011. ápr. 23. 22:16
 34/40 anonim ***** válasza:

Akkor ha jol ertelmezem en lehetnek ortoped orvos akar mar holnap, ha reggel ugy ebrednek, hogy meg van hozza minden adottsagom? Tanarra sem lenne szuksegem ahhoz, hogy papirom is legyen errol, illetve valoban megbizonyosodhassak arrol, hogy mindent tudok-e, amit kell?

Photoshop-pal keszitek ehhez papirt magamnak es mehetek is ortoped orvosnak???

En meg voltam eddig gyozodve arrol, hogy kb minden szakma megszerzesehez kenytelen vagyok tanarral is kapcsolatba kerulni, de ezek szerint nem igy van.

Vagy esetleg te Szomaliaban elsz kedves 47%-os? Mert ott elhiszem, hogy nincs szukseg ilyesmihez tanarra, a kuruzslok is jol megelnek.

Biztosan nagyon sok ertelmes valaszt adsz, ha par nap alatt 10-20%-ot estel, de az is lehet, hogy mindenki mas hulye (biztosan igy is van). De ne izgulj, majd ha meghalsz talan elismerik a bolcsessegedet, sok esetben igy van.

2011. ápr. 25. 13:11
 35/40 anonim ***** válasza:
40%
Kicsit megvédenem a 47 % - os válaszolót. Engem sem tanítottak arra amit megalkottam és most úgy élek belőle mint a felső tízezer. Szimplán azt mondták rám a világkiállításokon hogy zseni vagyok. Most van 4 gyerekem, 100 embernek adok biztos megélhetést nem kis fizetéssel, úgyhogy kár elszállni maguktól azoknak akik diplomát szereztek. Én is ismerek sokat, és most nem tartanak sehol, és van akinek annyi az alapműveltsége amit éppen tanít. Engem is lepontoznak mert megírom a véleményemet, a politikai oldalakon pedig igen keményen odamondok, mert a nagy sírás hogy "de szar az élet meg semmi lehetőségem nincs meg hogy a szemét Fidesz" mindig felhúzzák a agyamat. És az hogy ki milyen százalékon áll itt az nagyon mellékes, ha az ember az életben 100 % - on áll.
2011. ápr. 25. 13:31
 36/40 anonim ***** válasza:

Kolopele!

Azért a te válaszaid nagyban mások,mint a férje által megkeresett pénzzel dicsekvő hölgynek. Ne keverjük össze a nagyzolást stb-t a normális hangnembe megadott válaszokkal.

2011. ápr. 30. 12:13
 37/40 anonim ***** válasza:

Kérdésre válaszolva,mindkét gyermekem 3 éves koráig nem fog tejet kapni,ami igy elég huzos anyagilag nekünk,de mivel az apuka tejérzékeny így nem merem megtenni,hogy előbb vezetem be.

Előző voltam.

2011. ápr. 30. 12:18
 38/40 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk igaz, én csak kissé nyersen fogalmazva ugyan de tényeket írok le és amit gondolok, és ahogyan én megéltem sok mindent eddig. Tulajdonképpen a politikában sikerült ezt a remek százalékot összeszednem, de nem tehetek róla hogy nehezen viselem így az ötven éves kor felé közeledve ezt a sok síró, rívó fiatalt, akik mind annak köszönhetik a rossz életüket hogy van egy kormány aki nekik nem jó. Az a baj hogy a többségnek egy sem volna jó, ugye mekkora most a felháborodás csak azért mert szigorítják a "lustaságot"?
2011. ápr. 30. 12:58
 39/40 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy MOST szigorítják a lustaságot. Sajna már elég késő :((( A harmadik generáció nő fel úgy hogy hírből sem ismeri a munkát. Bocs az off-ért de kénytelen voltam egyetérteni veled előző.
2011. máj. 1. 09:31
 40/40 anonim ***** válasza:
Két válaszoló akik egyetértenek velem. Ritka, de köszönöm.
2011. máj. 1. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!