Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baj ha már nem adok a 13hónapo...

Baj ha már nem adok a 13hónapos lányomnak tápszert? Tejet már issza, nincs gond. Arra gondoltam már csak tejet kapna, és mellé multivitamint.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 22:46
1 2 3 4
 11/40 Tom Benko ***** válasza:
100%
Nem. Ha a tejet eddig gond nélkül megitta, akkor ezután se lesz vele gond.
2011. ápr. 14. 23:10
 12/40 anonim ***** válasza:
Mármint a 77 % - osnak.
2011. ápr. 14. 23:12
 13/40 A kérdező kommentje:

Sajnálom nem akarok veszekedést szítani,de mi az hogy a gyereken spórolok?! Nem vagyunk milliomosok,de a gyereknek mindene megvan!

Mivel már elmúlt 1éves így már nem tartom fontosnak hogy tápszert kapjon,ami nagyon sokba kerül a tejhez képest. Természetesen ha valamilyen oknál fogva nem ihatna tejet,akkor kapná tovább a tápszert.

De mivel megissza a tejet,és ahogy látom szereti is,inkább veszek neki mást a tápszer árából!

2011. ápr. 14. 23:22
 14/40 anonim ***** válasza:
7%
Látod, úgyis te döntöd el mit fogsz adni neki, akkor meg minek a kérdésed?
2011. ápr. 14. 23:27
 15/40 anonim ***** válasza:
62%
Egyik ismerősöm is adta a tejet a gyerekének egy éves korától, neki 5 évesen jött ki a tej allergia. És az előttem szólónak annyit, hogy havi 1,5 millióból élnek, nem feltétlen ez az oka hogy valaki kockára teszi a gyereke egészségét. Szimplán csak butaság.
2011. ápr. 14. 23:34
 16/40 A kérdező kommentje:

Igen én döntöm el. Csak megerősítést akartam hogy jó lesz e ha így csinálom,mert nem voltam benne teljesen biztos. Ha mindenki azt írta volna hogy ne,akkor elgondolkozom rajta.

Köszönöm mindenkinek a választ.

2011. ápr. 14. 23:35
 17/40 anonim ***** válasza:
10%
Nagyon szívesen. Ha mondjuk azt kérdezted volna meg hogy beadasd e az influenza elleni védőoltást a gyereknek, tízből kilencen azt mondták volna hogy ne, az az egy aki pedig immunológus azt mondja hogy igen, akkor melyiket választod? Valószínű hogy a nemet, mert azt többen mondták. Ez kb. ugyanaz. Jó egészséget a kicsinek és nektek.
2011. ápr. 14. 23:40
 18/40 anonim ***** válasza:

Mint előttem is írták neked, hogy úgyis te döntöd el, én is csak leírom a véleményemet.

Az én lányom 14 hónapos addig adom neki a tápszert ameddig igényli, tápláló és tele van vitaminnal, ő csak este kapja lefekvés előtt, ő is kap már tejes dolgokat, de az nem olyan, mintha meginna 2-3 dl tejet. Eszi a grízt, tejberizst, de ezekbe vizet is rakok, meg amibe kell tej, eddig nincs baja, de simán a tejet nem próbáltam még nála. Tejitalt is iszik, és tejpépet is, mert szereti. De a mi ennivalónkat szereti a legjobban. :)

Igen a tápszer mesterséges, de azért talán arra jobban oda figyelnek (bár sajnos vannak ott is hibák), mint a porból készült bolti tejre, aminek a valódi tejhez semmi köze, sajnos...erről ennyit! Akkor már a valódi tehéntej jobb, az igazai tej!

2011. ápr. 14. 23:46
 19/40 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk közel s távol nincs a családban allergiás, a lányom mégis tejallergiás lett.
2011. ápr. 15. 07:33
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Én a másfél éves kisfiamnak Bebivita tejitalt adok, az valahol a tej és a tápszer között van. Tejjel már találkozott ételben főzve, de inni még nem adtam neki. És hogy miért? Egyrészt ebben vannak vitaminok, másrészt meg a bolti tej ki tudja, mikor látott utoljára tehenet, pláne vitaminokat. Sajnos nincs lehetőségem beszerezni házi tejet. És hát a Bebivita 1090 Ft, 10 napig elég egy dobozzal. Vegyél ennyiből 10 napra elegendő, jó minőségű tejet! Megsúgom: nem tudsz. Mert az többe kerül, mint ez a "tápszer", vagyis tejital. 2 évesen megy kisfiam bölcsibe, addig be fogom neki vezetni majd a tejet, mert ott úgyis azt kapnak. De amíg megissza a tejitalt, addig örülök.
2011. ápr. 15. 07:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!