Intim problémában segítség?
Sajnos egy ideje aranyerem van, ami a párom szerint annak köszönhető, hogy sokat van kézben a fiam(8,5 kg).
Krémezem de csak egy két napra tűnik el azután ismét ott van.Sok anyukának van, úgy hallottam, hüvelyi szülésnél gyakran ki jön.De engem császároztak így nem is értem mitől lehet.
Akinek van, hogyan lehet kordában tartani ezt a problémát, hogyan lehet együtt élni ezzel a betegséggel?
Hát nekem szülés előtt is volt, utána brutális volt, jobban fájt, mint a varratok.
Valszeg a párodnak igaza lehet, biztos a terhesség alatt a súly miatt, most meg a sok emelgetéstől van kinn. Van akinek visszahúzódik, de általában megmarad.
Nekem mindig van. Amire nagyon kell figyeljek, hogy nagywc után alvázmosás legyen, mert különben tuti begyullad.:-(, és akkor irtóra fáj, leülni is alig tudok. Ne egyél nagyon csípőset, fűszereset, ha viszket, ég, kenegesd pár napig. Nem nagyon tudsz mit csinálni. Ha nagyon zavar megműtetheted, de engem a hideg ráz tőle... Viszont ha vérzik, vagy vmi nagyon diszkomfort érzésed van tőle, akkor azért muszáj dokinak megmutatni, nehogy vmi baj legyen.Amúgy ha nincs semmi, meg lehet szokni.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat.Már ülőfürdőzöm pár napja és akkor magától visszamegy.Kenegetem és vissza helyezhető, szóval talán még vissza húzódik.Két napja nagyon durva volt mert bevérzett, és brutál nagy volt.Hát azt hiszem előbb utóbb megmutatom dokinak mert hátha van valami lehetőség vissza szorítani.Én akár még meg is műttetném mert ez hosszú távon így nem állapot.
Hát a terhességem alatt híztam 20 kg,csupa víz voltam emiatt lett császár a vége.Úgyhogy talán ez lehet az oka.
Elég sok rostos dolgot eszem, sok folyadékot iszom, bár nem rostos leveket, de most már csak azt meg vizet fogok inni.Nagyon el vagyok keseredve...
Terhesség vége felé jött elő nekem (kicsit),szülés közben pedig elég nagy lett.
Akármit csinálok,sosem tűnt még el.
Szerencsére nem fáj,mondhatnám hogy egy-két kellemetlen wc-zést kivéve észre sem veszem.
Szia!
Nekem sajnos terhesség előtt is már kitüremkedett. Terhesség alatt rosszabb lett, de szülésnél nagyon durván kijött, diónyi nagyságban. Nekem ezek a sima kenőcsök, kúpok nem is nagyon segítettek. Szülés után Aloe 5 ch homeós szert próbáltam és attól visszament az eredeti méretére, de elmúlni sosem fog, hacsak meg nem műtettem.
Jól írták előttem, hogy a rostdús táplálkozás segít, hogy könnyű legyen a székelés. Néha nekem is jobban fáj, ilyenkor Varázsdiókrémmel kenem be és akkor segít valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!