Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HELP! Segítség kellene ebben...

HELP! Segítség kellene ebben a problémában, van megoldás?

Figyelt kérdés

HELP! Segítség kellene ebben a hibában, van megoldás?

Mostanában az új laptopom(nem gagyi videókártya 140 e ft-os laptop) mindíg kilép a játékokból,és első indítás után csinálja ezt,majd leteszi kis ablakba,tálcára.

Érdekes általában másodszorra nem csinálja.

És el lehet indítani amúgy csak zavar nagyon,pedig most lett úja telepítve is.Vki kérem tudna segíteni?Megköszönném

2011. júl. 13. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát, azért 140k, az nagyon belépő szintű gép egyerős videókarihoz, de nem szarozzuk egymás gépét!

Valszeg a videókari azzal foglalatoskodik, hogy betöltse a menüt, meg ilyen grafikai cuccokat, és emellett még hozzá is kéne illesztenie a valószínűleg eltérő felbontású játékot (kevesen játszanak abban a felbontásban amiben az oprendszerük van), és ezt az összeillesztést/ szinkronizálást már nem bírja, inkább ledob, és mikor 2-ra nyitod fel, akkora már megvan ez a kép-összeegyeztetés, és ezért nem dob le később, nekem ez a tippem!!!

2011. júl. 15. 09:48
 2/8 Pj0tr ***** válasza:

Először is írd már le pls, hogy milyen is az a nem gagyi videó kártya...

Egyébként egyes programok okozhatják, ha elveszik a fókuszt a játék felületétől (és a játékoknak csak minimized módja van általában - kivéve a window mode-ba futtatottak esetén). Pl, ha be van állítva valami késleltetett indításra.

2011. júl. 15. 10:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Pl az erősebb multimédiás gépekben lévő NVIDIA GeForce GT 400M sorozat, meg az új 3D-s 500-as sorzat!! Az én Sony Vaio gépemben egy NVIDIA GeForce GT 425M van, és am 320k volt a gép, és elmegy rajta a GTA 4, Black Ops, és minden mai játék gond nélkül, nah ez nem gagyi videókártya!!
2011. júl. 15. 11:16
 4/8 A kérdező kommentje:

Ez sem gagyi a resident evil 5,dead space 2 simán elfut szerencsére max grafon is

tényleg ne szarozzuk egymás gépét főleg ha nem lehet

amúgy fikázásokra amúgy se vagyok kíváncsi

a Help azt jelenti segítséget szeretnék kérni,nem azt h oltogatásokat kérek,akkor biztos az lenne kiírva

2011. júl. 15. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:
osztatja videó kártya drivere okozhatja
2011. júl. 16. 17:04
 6/8 Pj0tr ***** válasza:

Tudod az a helyzet, hogy ha nem akarsz oltogatást akkor gondold meg hogyan kérdezel! Mert ilyen arrogánsan/arcoskodóan kijelenteni, hogy neked van egy 140k-s laptopod amiben biza nem gagyi VGA van. Akkor kérlek mond el, hogy aki 240k-ért vesz !asztali! gépet, abban mi a kategória megnevezése? És aki 520k-ért? Szóval, akkor azt megtárgyaltuk, hogy hogyan ne kérdezz és ha már bénán írtad ki a kérdést, akkor ne neked álljon feljebb.

Már csak azért is mert ha gyenge benne a kártya akkor az nem azt jelenti, hogy nem működik valami, hanem max lassan és/vagy nem mennek a játékok. (Jellemzően vagy kiírja a játék, hogy ezen a szaron nem indul el, vagy elindul de az 1 képkocka per perc értéket senki nem kedveli).

Amit válaszoltam remélem azért megnézted és nem csak a vagdalkozásra volt elegendő energiád. És amit az utolsó írt azt sem ártana megnézni.

2011. júl. 18. 09:03
 7/8 A kérdező kommentje:

Úristen hallod

pont h nem arcoskodom,és arrogáns sem vagyok kedves utolsó.

Természetesen tisztában vagyok vele h nem a legdrágább laptop tulajdonosának mondhatom magam,de nem szeretem mikor másokat lehord a sok bunkó.

Én ennyit engedhettem meg magamnak,ez van.Minek más gépét leszólni?Nyári szünet van?Ennyire unatkoznak egyesek?

A probléma miértjére,vagy megoldására lettem volna kíváncsi,mert egyébbként tényleg elég jó gép ahhoz képest,mert a mostani játékok is elfutnak rajta,amúgy rájöttem magamtól is olyan felbontásra kell állítanom a játékokat,amilyenre a gépem van beállítva.

2011. aug. 3. 07:54
 8/8 A kérdező kommentje:

Különben kilép,és csak 2. indításra műkszik rendesen.

Azért kérdeztem meg mert kezdő vagyok laptop témában,nem vagyok egy profi felhasználó,2 év után most jutottam el odáig h vegyek magamnak egy gépet,szóval még csak most ismerkedem vele.

2011. aug. 3. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!