Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vajon milyen lehet egy nogyogy...

Vajon milyen lehet egy nogyogyasz felesegenek lenni?

Figyelt kérdés

Biztosan jo dolog lehet anyagilag:)))

Amugy?

2009. márc. 2. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Háát, nem sajnálom őt az anyagiak miatt, de én azt nehezen viselném, hogy a férjem sosincs itthon (munka után ügyelet, vagy magánrendelés, éjjel folyó szülések).
2009. márc. 2. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én hallottam olyat ahol a férj nőgyógyász a feleség meg urológus volt. na az lehetett szép páros. Én sem bírnám hogy soha nincs otthon, és éjjel mellőlem rángatják ki az ágyból.
2009. márc. 2. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
69%

Én azon gondolkodom, hogy vajon a nőgyógyász a felesége nemi szervére is néz-e úgy, mint a páciensekére? Szóval, hogy így vajon vizsgálgatja-e, vagy egyáltalán nem.

De amúgy ennek mi köze a gyerekvállaláshoz?

2009. márc. 2. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
62%
Na de látom megint csak én lettem lepontozva, pedig válaszoltam a kérdésre, csak meg mertem említeni, hogy már megint nem jó helyre került a kérdés. Áááá, fárasztóak vagytok :S
2009. márc. 3. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!