Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek szamit, hogy...

Szerintetek szamit, hogy ferfi vagy no a nogyogyasz? Melyiket preferaljatok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 06:13
 1/8 anonim ***** válasza:

én a férfit.

első lányomnál nőhöz jártam, brutálisan durván vizsgált mindig.

ez olyan nálam, mint a fogorvos: nődokihoz nem mennék.

2011. máj. 3. 06:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Én is férfi nőgyógyászhoz járok. Első terhességnél két nő nőgyógyász is megvizsgált. Szörnyen durvák!

Elsővel egyetértek, a fogorvosból is csak férfi jöhet szóba.

2011. máj. 3. 06:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk egyszerűen nincs nő. De egyszer voltam másik városban egy nőnél, nekem nagyon pozitív volt a tapasztalatom, elnézést kért mielőtt belém nyúlt, és kedves volt, nem volt durva. Így én ha tehetném nőhöz mennék, de mint mondtam, nálunk nincs egy se.
2011. máj. 3. 07:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem férfi is vizsgált már durván, de sose gondolkodtam rajta, hogy női orvost keressek.
2011. máj. 3. 07:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nöi nőgyóygászom van,nála szültem tavaly,régen férfihoz jártam,de mióta ehhez a doktornőhöz járok megfogadtam,hogy soha többé nem megyek férfihoz,minden gondomat lazábban tudom elmondani és érti is,hogy miről beszélek,és ugyanez volt szülésnél is,Ő is szült már,tudta,hogy min megyek keresztül...
2011. máj. 3. 07:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Talán csak mi csinálunk ebből férfi/nő kérdést. Ha jó orvos, lelkiismeretes, megbízható, megértő stb, akkor teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő.
2011. máj. 3. 07:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk 1 nő nőgyógyász van, rettenet bunkó és durva!Bár én még nem jártam nála, de akik voltak magánon, ezt mondták!A terhes nőkkel meg kifejezetten rosszul bánik...neki nem lehet babája!én maradok a férfi nődokinál :D
2011. máj. 3. 08:22
 8/8 anonim ***** válasza:

07:53-nak igaza van, szerintem ha jó orvos, teljesen mindegy, hogy férfi-e vagy nő.

Az én nőgyógyászom speciel most nő, nagyon szeretem, kedves, megértő, nem durva, mindig elmondja, mit fog csinálni, mit lát, elmagyarázza pontosan, részletesen a diagnózist és hogy mit kell tennem.

Most szabadságon van, így a helyetteséhez mentem, aki férfi, aki szintén nagyon kedves, megértő és nem durva orvos.

2011. máj. 3. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!