Szerintetek szamit, hogy ferfi vagy no a nogyogyasz? Melyiket preferaljatok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 06:13
1/8 anonim válasza:
én a férfit.
első lányomnál nőhöz jártam, brutálisan durván vizsgált mindig.
ez olyan nálam, mint a fogorvos: nődokihoz nem mennék.
2/8 anonim válasza:
Én is férfi nőgyógyászhoz járok. Első terhességnél két nő nőgyógyász is megvizsgált. Szörnyen durvák!
Elsővel egyetértek, a fogorvosból is csak férfi jöhet szóba.
3/8 anonim válasza:
Nálunk egyszerűen nincs nő. De egyszer voltam másik városban egy nőnél, nekem nagyon pozitív volt a tapasztalatom, elnézést kért mielőtt belém nyúlt, és kedves volt, nem volt durva. Így én ha tehetném nőhöz mennék, de mint mondtam, nálunk nincs egy se.
4/8 anonim válasza:
Engem férfi is vizsgált már durván, de sose gondolkodtam rajta, hogy női orvost keressek.
5/8 anonim válasza:
Nekem nöi nőgyóygászom van,nála szültem tavaly,régen férfihoz jártam,de mióta ehhez a doktornőhöz járok megfogadtam,hogy soha többé nem megyek férfihoz,minden gondomat lazábban tudom elmondani és érti is,hogy miről beszélek,és ugyanez volt szülésnél is,Ő is szült már,tudta,hogy min megyek keresztül...
6/8 anonim válasza:
Talán csak mi csinálunk ebből férfi/nő kérdést. Ha jó orvos, lelkiismeretes, megbízható, megértő stb, akkor teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő.
7/8 anonim válasza:
Nálunk 1 nő nőgyógyász van, rettenet bunkó és durva!Bár én még nem jártam nála, de akik voltak magánon, ezt mondták!A terhes nőkkel meg kifejezetten rosszul bánik...neki nem lehet babája!én maradok a férfi nődokinál :D
8/8 anonim válasza:
07:53-nak igaza van, szerintem ha jó orvos, teljesen mindegy, hogy férfi-e vagy nő.
Az én nőgyógyászom speciel most nő, nagyon szeretem, kedves, megértő, nem durva, mindig elmondja, mit fog csinálni, mit lát, elmagyarázza pontosan, részletesen a diagnózist és hogy mit kell tennem.
Most szabadságon van, így a helyetteséhez mentem, aki férfi, aki szintén nagyon kedves, megértő és nem durva orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!