Akinek vették már le a spirálját, hány napig vérzett utána?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 17:15
1/8 anonim válasza:
Pár csepp vér volt az egész, viszont görcsöltem egy napig.
2/8 A kérdező kommentje:
nekem hétfőn vették le és azóta vérzek!akkor ez nem normális?már kezdek beparázni,mert olyanokat olvastam hogy begyulladt utána a méhe és azóta sem lehet babája,meg hogy ki kellett venni a méhét stb,,jaj remélem nincs semmi baj,mert azért vettetem le mert szeretnénk tesót!
2011. ápr. 13. 17:32
3/8 anonim válasza:
Hááát. Én felhívnám telefonon a dokit/asszisztenst és megkérdezném, hogy normális-e. Én úgy emlékszem (nem tegnap volt), hogy azt mondta a doki, hogy csak kicsit vérezhetek.
4/8 anonim válasza:
Én is többnapig véreztem,de nemkem valami hormonzavarom is volt!
5/8 anonim válasza:
NOrmal, vagy hormonos spiralod volt?
Mert ha hormonos volt esetleg, akkor mensi szeru tobb napos verzesed is lehet, ez ugyanolyan megvonasos verzes lehet, mint a fogamzasgatlo bogyonal a 7 napos szunetben. Nem kapja a szervezeted a hormont tovabb es jelentkezik a mensi.
De igy is ugy is megerne egy telefont a dolo.g
6/8 A kérdező kommentje:
sima spirálom volt,lilygold.igaz még mindig szoptatom a lányom és ezért össze vissza vérzek egyébként is.
2011. ápr. 14. 13:00
7/8 anonim válasza:
Na ez volt nekem is!!6 hónapig véreztem szülés után,szinte folyamatosan.Amikor abba hagytam a szoptatást,abbamaradt a vérzés is.Nem tudom van e összefüggés.A dokim azt mondta ha már nem szoptatok ir ki gyogyszert addig csak injekciot adhat.Aztán szerencsére nem kellett,egy inekcioig jutottunk.
8/8 A kérdező kommentje:
hát én már lassan 1 éve vérzek úgy hogy 1-2-3 napig picit aztán pár napig semmi aztán megint picit és van olyan is mintha rendesen megjönne és akkor aztán nagyon erősen de semmi rendszer nincs benne!azt hittem a spiráltól van de voltam u.h-on is amikor még fent volt és mindent rendben talált a doki.remélem most már hogy nincs fent rendbe jön főleg azért mert szeretnénk tesót!
2011. ápr. 14. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!