Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan telnek szülés utáni...

Hogyan telnek szülés utáni napok a kórházban?

Figyelt kérdés
Ha valaki császárral szül, és nem foghatja meg jó sokáig a babát akkor hogyan telik? Nem lehet ott unatkozni? A zavaró szomszédok ellen mit kell csinálni?
2011. ápr. 8. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
miert is csaszaroznanak? ha kivansagod akkor sajnalom, de mar a kerdesed is extran hülye. ha pedig muszalybol akkor ...sajnallak, de lehet mar külön szobakat kerni, pl, apas-anyasat, en is olyanban voltam, habar mar a 32. hetben bekellett a korhazba a kivansagomat adni, es meg csaszarom se volt, szerintem egy muszalyos csaszarozott anyukanak könnyebben is adnak külön szobat, habar korhaz valogatja
2011. ápr. 8. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Császár után császáros szobába kerültem. A babákat kihozták szoptatni, így velünk lehetett egy kicsit aztán visszavitték őket a csecsemős szobába. Amint tudtam járni, áttotyogtam hozzá, aztán ahogy lehetett (3 nap után) kiadták babás szobába. Összesen 7 napot voltunk a kórházban, ez 10 éve volt. Ma már úgy tudom császár után 5 nap és ha minden oké, lehet menni haza. Mikor nem a babámmal foglalkoztam, akkor újságot olvastam, zenét hallgattam és próbáltam pihenni.
2011. ápr. 8. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Hidd el nem fogsz unatkozni! Mi az hogy zavaró szomszéd? Az anyukák általában segítőkészek egymással,de nem muszáj beszélgetni.

Én császárral szültem,és nem tudok olyanról hogy valaki jó sokáig nem foghatja a babáját. Persze kivétel ha valami gond van/volt. Nálad van valami?

Én éjfél után 7percel szültem,de reggel 7kor már hozták is. Utána minden nap velem volt reggeltől estig.

2011. ápr. 8. 17:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nincs baj, és remélem hogy nem is lesz. Csak azért kérdeztem, mert előfordulhat.
2011. ápr. 8. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Kétszer szültem (1 császár 17 óra vajúdás után és 1 sima szülés), mindig rendes, kedves szobatársaim voltak, nem zavaró egyáltalán, sőt. Van kitől kérdezni, segítséget kérni, vagy esetleg segítséget adni.

A babát pedig megfoghatod, miért ne lehetne?

2011. ápr. 8. 17:11
 6/7 anonim ***** válasza:
én is császáros voltam és baba-mama szobába kérte, magam.már első este behozták,velem volt.és utána is a nap 80%-ában .mivel első baba volt,rengeteget segítettek a szobatársak.nagyon rendesek voltak:)
2011. ápr. 8. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Császárral szültem,nem voltak zavaró szomszédaim,mindenki fáradt volt....unatkozni???? negyed2kor született meg a fiam és 6kor hozták le elsőnek,addig aludtam,amúgy viszik a babákat rendszeresen szoptatni,úgyhogy unatkozni nem fogsz,a köztes időben meg aludtam,

Császár után 1napig nem lehet felkelni,betétet se rakhatsz be...fetrenghetsz a vérbe,elég bizarrul hangzik de el lehet viselni,mikor felkelhetsz adnak rád egy kórházi ruhát,és elvisznek fürdeni a nővér elkísér és ott is marad,

2011. ápr. 21. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!