Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottátok hogy meghalt a...

Hallottátok hogy meghalt a testvérpárból a kisfiú is akiket elütött egy teherautó amikor leszálltak az iskolabuszról?

Figyelt kérdés

[link]

2 gyerek elvesztését hogy lehet feldolgozni? Túl lehet ezt élni egyáltalán?

2011. ápr. 8. 13:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én 4-5 km-re lakom Kapásfalutól, Tiszaalpáron. Szörnyű ez a tragédia. A baon.hu-n tudtok utánaolvasni a történteknek. Ráadásul az anyuka még nincs egy éve,hogy elvesztette a férjét, és azóta egyedül nevelte kiskorú gyermekeiket. Állítólag 9 gyermekük volt, ebből már 1-2 nagyobb nem élt velük. Aki ismeri a helyet,az tudja,h ha visszafele irányban szállnak le a gyerekek, vagy behajt a busz Kapásfaluba,akkor nem kell a gyerekeknek egyáltalán átmenni az úton. De olvassátok el, ott pontosabb a cikk! Elkerülhető lett volna szerintem...mindkét félen múlott ez a szörnyű tragédia! Nyugodjanak békében.
2011. ápr. 9. 07:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok...

Arra,hogy fel lehet-e dolgozni egy gyermek halálát, NEM a válaszom. 98'-ban meghalt az unokatestvérem autóbalesetben, akkor volt 18 éves lány. Keresztszüleim nagyon szenvedtek, de az élet ugye ment tovább. Elsőszülött fiuktól született 2 fiúunoka,akiket imádtak. De 2007-ben keresztanyámnál mellrákot diagnosztizáltak és 4 hónapja temettük el, 3 év küzdelem után. Rá 2 hónapra keresztapám is elment...:( Biztos vagyok benne,hogy a feldolgozatlan tragédiák rengeteg betegséget okozhatnak, legyen ez testi vagy lelki. A legnagyobb öröme keresztanyámnak az volt utolsó hónapjaiban,hogy én is kisbabát várok, ráadásul egy kislányt, akit pátyolgathatott volna...de sajnos nem élte meg...2 hónap múlva szülök...sajnos nem osztoznak már az örömömben...

2011. ápr. 9. 08:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy olyan forgalmú út mellé, amilyen ez ahol buszmegálló van és nagyobb lakott terület miből gondolják, hogy elég egy nyamvadt figyelmeztető tábla, hogy esetleg gyalogos is jöhet. Nagyon szomorú, hogy ugyanúgy mint Városföldnél is gyereknek kell meghalnia, hogy felfigyeljenek ilyen dolgokra.Ott is már csak az után jutott eszükbe a buszmegállót biztonságosabbá tenni. Nem hiszem, hogy egy nyamvadt zebra lámpával és nyomógombbal olyan összegbe kerül, hogy tönkre menne benne a gazdaság.

Nagyon sajnálom.

2011. ápr. 9. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!