Érezted már úgy, hogy eleged van és talán mégsem kellett volna ez a gyerek?
SOHA! Most lesz a fiam 28 hós.
néha igazi kis ördög, rosszcsont, verekszik, dacos, stb.
kiabálok néha vele, kap egy kis dá-dát, de imádom, eszembe sem jutott soha ilyet gondolni!!
Ő az életem értelme, meg persze az apukája! :)
azért arra kíváncsi volnék, hogy a nagyon panaszkodó anyukák hány évesen vállalták babájukat
én úgy sejtem,hogy aki 30 közeli azoknál kevésbé fordul elő a kiborulás, mint az inkább 20 közeli szülőknél
Ez hülyeség! Lehet ingerült és türelmetlen egy 25 éves anyuka és egy 36 éves is.
EZ nem kor kérdése!
Én vagyok az a válaszoló, aki a minap azt mondta orokbe adja a gyerekeit :D 27 és 29 voltam amikor születtek. most 31 vagyok. Az elsőre 2 évet vártunk, már feladtam hogy terhes legyek. Ez nem változtat azon, hogy a folyamatos rosszalkodásiak időnként kikészítenek, pláne, hogy apa este ér haza, rokonok nagyon messze. Ezt egyáltalán nem korfüggő.
Attól függetlenül imádom őket, életemet adnám értük, tűzbe tenném a kezemet, szóval kiborulás az nem attól függ hány éves korban szültél. A ygerekek vehemenciája , az hogy mennyire vagy felnőtt kozegben, mennyire tudod néha kiszellőztetni a fejedet, ilyenek befolyásolnak. Lehetsz akárhány éves, a a hét minden napján a nap 24 órában gyakorlatilag velük vagy egyedül, és még kozbe a férfi munka is rádszakad..időnként kiborul a bili.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!