Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szolnoki bababörzével kapcsola...

Szolnoki bababörzével kapcsolatban van valakinek infója?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalatok? Milyen kategóriás termékek szoktak kint lenni? Gondolok itt arra, hogy tiszta, majd jó állapotú vagy szakadt, stb. ?!

Ruhákon és játékokon kívül szokott más termék is lenni?

2011. ápr. 8. 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Én kétszer voltam. Nem találkoztam piszkos, szakadt holmikkal. De ha olyan, akkor ne vedd meg...

Ruhákon és játékokon kívül láttam hintát, kismotort, mellszívókat, csúszásgátlót, gyógyszereket, tápszereket, cumisüvegeket, babakocsikat, mózeseket, hálózsákokat...szóval minden van!

2011. ápr. 8. 13:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, akkor érdemes lesz kimenni vasárnap :]
2011. ápr. 8. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy most vasárnapi kisebb lesz, jövő hét vasárnap lesz a nagy börze!
2011. ápr. 8. 23:19
 4/8 A kérdező kommentje:
És a jöv7 vasárnapi az hol lesz? Mert a védőnőnél infót csak a most vasárnapiról hallottam :o
2011. ápr. 9. 06:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Most vasárnap lesz egy nagy börze, nem kicsi mint az előző írta, majd ennek az ismétlése lesz kisebb változatban május elején! Ismerősöm az egyik szervező Egyébként a széchenyi tornacsarnokban lesz.
2011. ápr. 9. 16:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Na, így akkor már egyre gondolunk. Mert én is a most vasárnapi Szecskás csarnokiról tudok (csak)!

Köszi az infót :]]

2011. ápr. 9. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Jól van, a terhesgondozóban kaptam az infót. Akkor ott tudták rosszul. Ott mondták hogy most és a jövő héten is lesz. Sorry...
2011. ápr. 10. 15:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon jó volt! Alig várom a következőt. Remélem, hogy lesz majd infó róla ugyan úgy :]]]]
2011. ápr. 10. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!