Tényleg igaz, hogy elveszik a szociális segélyt, ha gyermeket vársz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A segítségeteket kérném. A minap hallotta, hogy azoknak, akik rendszeres szociális segélyben részesülnek, ha kiderül az, hogy állapotosak, azonnal megvonják a segély folyósítását. Amit én elég furcsának tartok, hisz mi köze van ahhoz, hogy babát várok??! Mivel holnap kell mennem a Munkaügyi Központba jelentkezni(pecsételtetni), nem tudom, hogy meg merjem-e említeni, hogy jön a baba. Csak pár hónapja kapom a szociális segélyt, és nem örülnék, ha nem vennék el, mert így is elég nehéz megélnünk.
Légyszíves segítsen, akinek van tapasztalata!
Nagyon köszönöm!!!
2011. ápr. 5. 19:44
11/13 anonim válasza:
21:9-es vagyok.
Még nem vagyok állapotos, de már nagyon vágyom rá.
12/13 anonim válasza:
Mihelyst más ellátást igényelsz az államtól, csak akkor vonják meg a szoc.segélyt szerintem! Mert 2 segélyt nem kaphatsz!Válaszd a magasabbat!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2011. máj. 3. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!