Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik az a melltartó, amelyik...

Melyik az a melltartó, amelyikből nem csúszik ki a mellem minden lehajoláskor?

Figyelt kérdés
A hosszas szoptatás megviselte a melleimet.
2011. ápr. 1. 08:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos én is ebben a cipőben járok! :( Én a piacon vettem olyan melltartót, aminek az aljában szilikon betét van! Ez vált be a legjobban, ebből még sosem csúszott ki a mellem szerencsére!
2011. ápr. 1. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a tescoban találtam magamnak F&F márkájút, ami hihetetlen jó. Vettem is kettőt, és azokat nyúzom állandóan, mert azóta sem láttam sajnos. Mákom volt, hogy akkor kifogtam. Azóta meg nem lehet kapni. De bárhová megyek, mindig ilyet vadászok. Alul merevítős, de nincs benne szilikonbetét, pont frankó a kosármérete 75DD, ez tökéletes. A 75C méret mindig kicsinek bizonyult, és kibuggyantam felül. De ez nagyon jól tart.
2011. ápr. 1. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is a tescoban vettem F&F márkájú sima fehér sport melltartót!Nagyon jó!És bírja a kiképzést! nekem 90/G-s kell!
2011. ápr. 1. 09:12
 4/5 anonim ***** válasza:
én is F&F sport melltartót használok, igaz még szoptatok, 5,5 hónapos a fiam, de nagyon bejött!!!
2011. ápr. 1. 10:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem még sosem csúszott ki semmiből, bár én csak ún. push-up melltartót használok, mert utálom, ha látszik a mellbimbóm, szivacs nélküliekben pedig mindig látszik.

Nemrég beruháztam egy Triumph-ba, az új Shape Sensation nevűbe és eszméletlen jó! Olyan(nak tűnik) a cicim benne, hogy nincs is kedvem levenni, mert elég kiábrándító nélküle...

7000 Ft volt, de megérte. Asszem csak C kosárig van.

2011. ápr. 1. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!