Kihagyhatatlan könyvek 2-3 éveseknek?
Nem értem, miért vannak a Bartos Erika könyvek ennyire felkapva:-(((
Az én lányom kedvence a Cicakalandok, Kutyakalandok és régi leporellós könyvek, még a fiamról vannak
Én is bajban vagyok, mert a Marék Veronika sorozatokon (Kipp-kopp és Boribon), Szutyejev Vidám meséin túl vagyunk.
Zdenek Miler: Nagy mesekönyvét,
illetve a Márti sorozatot nézegetem mostanában. Ez utóbbi közül is a "babásabb" témájúakat:
Amiket még keresek, de nem igazán találtam ilyen korosztálynak olvasható formában meg (sok képpel, de már nem leporelló) a Piroska és Farkas, A három kismalac, A kismalac és a farkasok, Jancsi és Juliska stb. Az Egyszer volt, hol nem volt szépen és gazdagon illusztrált, de pl. Piroskát nem eszi meg a farkas, csak megkergeti, s közben jönnek a vadászok. Szóval nem az igazi.
Köszönöm a válaszokat!
Bár van már három gyerekem és sok könyvünk, de biztos vannak olyan könyvek, amik eddig mégsem jutottak eszembe.
Találtam is az általatok ajánlottak között ilyeneket:)
Nekem a Bogyó és Babóca sorozat tetszik, van belőle pár db,viszont az Anna, Peti sorozat egyáltalán nem jön be, nem is vettem meg egyet sem, csak a boltokban beleolvastam.
Noszov: 1. Nemtudomka csodálatos kalandjai
2. Nemtudomka Napvárosban
3. Nemtudomka a Holdon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!