Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kihagyhatatlan könyvek 2-3...

Kihagyhatatlan könyvek 2-3 éveseknek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 15:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem kihagyhatatlan egyik könyv sem, de mi ilyeneket szoktunk venni a két évesünknek. Tetszenek?

2011. ápr. 3. 15:19
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért vannak a Bartos Erika könyvek ennyire felkapva:-(((

Az én lányom kedvence a Cicakalandok, Kutyakalandok és régi leporellós könyvek, még a fiamról vannak

2011. ápr. 4. 09:44
 13/20 anonim ***** válasza:

Én is bajban vagyok, mert a Marék Veronika sorozatokon (Kipp-kopp és Boribon), Szutyejev Vidám meséin túl vagyunk.

Zdenek Miler: Nagy mesekönyvét,

[link]

illetve a Márti sorozatot nézegetem mostanában. Ez utóbbi közül is a "babásabb" témájúakat:

[link]

[link]

Amiket még keresek, de nem igazán találtam ilyen korosztálynak olvasható formában meg (sok képpel, de már nem leporelló) a Piroska és Farkas, A három kismalac, A kismalac és a farkasok, Jancsi és Juliska stb. Az Egyszer volt, hol nem volt szépen és gazdagon illusztrált, de pl. Piroskát nem eszi meg a farkas, csak megkergeti, s közben jönnek a vadászok. Szóval nem az igazi.

[link]

2011. ápr. 4. 10:26
 14/20 anonim válasza:
100%
A kisfiam Panka és Csiribi rajongó!Berg Judit a szerző.Van belőle zenés cd is(Bizek Emi a megzenésítő,Ónodi Eszter és Vándor Éva a mesélő).Hallgatni is szereti!
2011. ápr. 4. 12:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam imádja a Vidám mesék c. mesekönyvet, amit gyerekkoromban én is nagyon szerettem: [link]

Vackor van még meg, ezt is nagyon szereti: [link]

Ja és nálunk még a Thomas-os és a Verdás mesekönyvek a nyerők :)

2011. ápr. 4. 13:28
 16/20 anonim válasza:
100%
Sicc.
2011. ápr. 4. 15:17
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Bár van már három gyerekem és sok könyvünk, de biztos vannak olyan könyvek, amik eddig mégsem jutottak eszembe.

Találtam is az általatok ajánlottak között ilyeneket:)

Nekem a Bogyó és Babóca sorozat tetszik, van belőle pár db,viszont az Anna, Peti sorozat egyáltalán nem jön be, nem is vettem meg egyet sem, csak a boltokban beleolvastam.

2011. ápr. 4. 16:17
 18/20 anonim válasza:
100%
Egy orosz szerző régi könyvét ajánlom, a fiam imádta. Sajnos a szerző nevére nem emlékszem, a címe. A sün, akit meg lehetett simogatni. Kifejezetten ilyen piciknek való, bűbájos történetek!
2011. ápr. 5. 22:01
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, az a könyv megvan, antikváriumból:) Én is imádtam gyerekként:)
2011. ápr. 6. 10:38
 20/20 anonim válasza:
100%

Noszov: 1. Nemtudomka csodálatos kalandjai

2. Nemtudomka Napvárosban

3. Nemtudomka a Holdon

2011. ápr. 19. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!