Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol van gyerekruhabolt, ahol...

Hol van gyerekruhabolt, ahol akár 6-10 éveseknek is lehet ruhát kapni?

Figyelt kérdés
Budapesten keresek hagyományos gyerekruhaboltot.
2011. jan. 22. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, nem tudom mit értesz a hagyományos alatt, de a C&A-ban és a H&M-ben vannak ekkora méretű ruhák. A Tescoban is.

És a turkálókat is megnézheted. :) Egyet tudok, ahol biztos, hogy van, a Gellért tér közelében. (11. ker.)

2011. jan. 26. 22:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Olyan igazi boltra gondoltam, nem a multikra. Ahová bemész, van egy-két normális, hozzáértő eladó, és az egész csak a gyerekruhákról szól.
2011. jan. 27. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, ilyet sajnos nem tudok. Esetleg a Skála áruházak, ott általában oda szoktak menni az eladók az emberhez, bár nem tudom, hogy van-e gyerekruha. De kifejezetten gyerekruhákat forgalmazó kicsi üzletet nem tudok :(
2011. jan. 28. 20:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, köszönöm.
2011. febr. 6. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!