Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyenek a JDLT nevű építők?...

Milyenek a JDLT nevű építők? Ismered ezt a fajta játékot?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 25. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én karácsonyra vettem a kisfiamnak, és borzasztó csalódás volt, legszívesebben visszavittem volna a tescóba. Gagyi utánzata a legónak, amivel nem is lenne baj, ha nem lenne minősíthetetlenül silány a minősége. Kibontottuk. Egyes darabokat alig lehet egymásba rakni, a másikok meg leesnek egymásról. A játék szó szerint koszos volt. Kezet kellett mosni, miután összefogdostuk. Valamint az első 5 percben letört egy darab a zebrából, pedig nem barbárkodtunk vele, azzal én voltam. Nagyon rossz minőségű műanyagból van. Abból a fajtából, ami könnyen törik, és az egyes elemek egyszerűen nem kompatibilisek egymással. Nekünk itt áll egy nagy doboz, most fogom végre kidobni a kukába, mert kisgyerek kezébe nem való.

2011. márc. 31. 08:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Csodálom, hogy a Játékneten lehet kapni, mert ott még rossz minőségű játékot nem vettem... Pont az van meg nekünk, az az állatkert építő!
2011. márc. 31. 09:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Mi is vettünk ilyen állatkerteset, de semmi gond nincs vele. Jól összepasszolnak a darabok, el még nem törött semmi belőle, pedig van használva bőven. Sőt az egyik fajta legonkkal is összeillik. Láttam van sok fajta, venni is fogunk még hozzá, mert lányom imádja.
2011. márc. 31. 12:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Közben megrendeltem, még a válaszok előtt, mert első körben nem érkezett választ csak a kiemelés után. Még nem jöttek meg. Gulliverben láttam a játékokat élőben, ott tetszett.

Az első válasz elbizonytalanított és kicsit aggódom is, aztán a második után merek reménykedni, hogy talán nem lesz rossz.

Meglátjuk...

Köszönöm!

2011. márc. 31. 13:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első válaszoló vagyok! Ha megjött légyszi írd meg milyen, mert lehet hogy csak én fogtam ki valami selejtet (?!). Köszi!

2011. ápr. 4. 16:04
 6/8 A kérdező kommentje:

Megérkezett a játék, vagyis játékok, mert több fajtát rendeltem. A dobozosakat nem bontottam ki, mert szülinapi és húsvéti ajándékok lesznek. A táskás csomagolású elemeket megnéztem, egyet-kettőt össze is raktam, de nem tapasztaltam különösebb gondot. Persze én is látom, hogy nem LEGO minőségűek, de az áruk sem volt az.

Majd később kiderül, hogy milyenek.

2011. ápr. 5. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:
szia. milyenek lettek az építők, atáskásat össze lehet építeni a dobozossal?
2011. máj. 4. 18:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Neeeeem.... a csuda vigye el! Teljesen más fajta. A szafaris nagyon szuper, merem ajánlani is, de a táskás egy tragédia.

2011. máj. 6. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!