Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A tengerimalacomnak szeretnék...

A tengerimalacomnak szeretnék játékot venni milyenek vannak?

Figyelt kérdés
csak az csövekből alagutasat tóm azon kívül van más játék a tengerimalacoknak? mer szegény szentem kicsit unatkozik de foglalkozom is vele sokat most hogy nyár van amúgy is szoktam most is kinn van az ágyon:D
2009. júl. 29. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
A tengerimalacod szerintem inkább azt értékeli ha simogatod és foglalkozol vele.:)
2009. júl. 29. 14:06
 2/9 anonim ***** válasza:
nem fog semmivel sem játszani:D futni szeret, max tehetsz elé akadályt, és átugorja.
2009. júl. 29. 14:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Vegyél mellé egy párt :)))) akkor nem fog unatkozni :)

Amúgy sajna nem tudom, hogy milyen játékot lehetne neki venni.

Az enyémek lusták voltak :)))) és inkább még a papírgurigát is szétrágták, minthogy átmenjenek rajta :)))

2009. júl. 29. 14:10
 4/9 A kérdező kommentje:
az előbb rápisilt az ágyon lévő takaróraxD
2009. júl. 29. 14:15
 5/9 A kérdező kommentje:
párt majd veszek szentem neki:)
2009. júl. 29. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is mindent megrágott, nem volt játéka, foglalkoztam vele, ennyi.
2009. júl. 29. 14:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem nagyon kell neki játék. Inkább rakd kia földre mondjuk egy elkerített részre picit hadd mozogjon, de ne túl sokáig, mert mint láttad az ágyat is lepisilik. Ha tudnád az enyémet hányszor pisilte le:D
2009. júl. 30. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Elsősorban 1 társra lenne szüksége, azonos neműre. Te nem tudod pótolni a fajtársat.Bújkálókat akár kartonból is lehet csinálni, finom falatokkal felkeltheted a kiváncsiságát.
2009. aug. 3. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:
az én tengerimalackám kibe járkál a ketrecéböl, mert ki van nyitva az ajtaja, és szoba tiszta, ha pisilnie kell akkor visszamegy, jo néha elenged 1-2 bogyot, de nem panaszkodhatok, én mindig csinálok neki akadályokat meg alagutat kartonbol tök imádja, meg szereti dobálni aa tálját is:D
2009. aug. 3. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!