Ha ne adja Isten úgy hozná a sors, a gyermekednek vagy a párodnak adnád a szerved?
De itt az a kérdés, hogy melyiknek?! Nem az, hogy odaadnád-e Nekik?
Ez így tök gáz, mert nyilván a gyerekem az első, így tehát neki adnám, de akkor mi lesz a szerelmemmel??
Le lehet pontozni, de azért nem mindenkinek olyan egyértelmű, hogy a gyerekének adna először (nem magamra gondolok!)... És nemcsak szervre gondolok, hanem tök általános dolgokra is.
Tehát én a gyerekem mellett döntenék, nyilván élete(m) végéig. Nekem ő a mindenem! Persze az Uram is, de akkor is így döntenék.
Egyébként te, kérdező?
köszönöm a válaszokat.
2 fiam van,egyik 29hónapos a másik majdnem 10hónapos.abszolút nem tudom hogy döntenék...ez nagyon nehéz.a helyzet adná.de az első a gyerek lenne.persze ha (reálisan nézve)ha nagyobb esélye lenne.
szeretem a férjem,de talán az elvesztését könnyebben meg tudnám emészteni,mint a fiaimét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!