A sors is Isten műve?
Azért, mert mástól (Isten) vársz segítséget, aki talán nem létezik, ahelyett, hogy a kezedbe vennéd az életed irányítását.
Segíts magadon. Másra nem számíthatsz.
Ez benne a szép, hogy elhiteti veled, hogy ő az, mert ha tényleg ő lenne, akkor vele lennél...sors ilyen.
ha tisztán szeretsz valakit, akkor nem vagy féltékeny, sem irigy. A erős ragaszkodás az nem egyenlő a szeretettel, mert jelen van az önzés. Azt szereted igazán, akit nem félsz elveszteni, vagyis akit el tudsz engedni. :)
Ne érts félre nem kikezdeni akarlak, csupán segíteni, hogy megértsd mi micsoda. Én nekem is volt ilyenben részen, de én magamban lejátszottam, s beláttam, hogy amit művelek az szimpla ragaszkodás önző módon, mert a saját akaratomat akarom teljesíteni, a másikét semmibe véve. Mára már nagyon jól kezelem az élet helyzeteit, és boldog vagyok, pedig nincs senkim. :)
üdv
25/F
egyébként te vagy a saját sorsod kovácsa, Isten ide vagy oda. :)
üdv
25/F
19:42:
Te hiszel benne, hogy a komoly fordulatok "meg vannak írva"?
24/N
23:14.
Én azt hiszem, hogy ezek a dolgok az ember jellemétől függnek. Ha valaki pozitív személyiség, tehát sok benne a jó tulajdonság, azt nem fogja "balszerencse" érni, hiszen pozitív jeleket sugároz magából. Ha esetleg az ilyen embert negatív hatás éri, akkor is képes felfogni, hogy az nem az ő hibája, tehát nem fog belőle lelki ügyet csinálni.
Szerintem egyetlen egy dolog van elrendelve. Mégpedig az ember valós célja. De az, hogy, hogyan jut el oda, az az emberen múlik, s erre írtam, hogy minden ember a saját sorsának a kovácsa. Tehát van eleve elrendeltség, és ha tudnánk mi az, nem óckodnánk tőle, viszont szabadon dönthetünk bármikor, bármiről, de az utunk úgy is előre visz. :)
Személyes szinten nem biztos, hogy van előre elrendeltség a komoly fordulatoknál, azok az ember nagy döntései mind. De a technikai felfedezéseknél viszont van. Egy elég komoly dolog van megbújva a háttérbe, amiről ha az emberek megszereznék a bizonyosságot(amire pedig van is lehetőség), könnyebbé válna a sorskovácsolás.
üdv
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!