Mit csináljak lányok?

Figyelt kérdés
Nagyon elszomorodtam ma voltam a munkahelyemen és nem szeretnének tovább alkalmazni.Azt mondták ha találok más munkát menjek nyugodtan nem tudom mi tévő legyek adjatok tanácsot.A kislányom 2 éves múlt és mennék dolgozni de hová?
2011. márc. 22. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudni kellene, hogy pontosan milyen munkaszerződésed van!

2011. márc. 22. 13:08
 2/8 A kérdező kommentje:
2007-ben kezdtem dolgozni de a szerződésen nincs határidő vége ezzek szerint határozatlan.
2011. márc. 22. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Sajna a munkahelyednek foglalkoztatnia kell, ha nem, akkor állásidő jár. Még egy évig nem mondhat fel neked. [link]
2011. márc. 22. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:

ez az én kérdésem volt:

( http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Nekem 2 gyrekem van, nincs diplomám, 40 éves leszek decemberben.

Tanulni meg miből tanulja, a gyes-ből??

A kicsi szeptembertől menn bölcsibe, de nem tudom mi lesz.

Pont ma találkoztam-egy szintén ugynaott dolgozó, kolléganőmmel, aki gyed -en van, ő momdta, állítólag az összes gyed-en, gyes-en lévőnek megszüntették a munkakörét.

persze van hivatalos szöveg, hogy a gyes lejárta után "megvizsgáljuk a lehetőségeket"., d ez csak a hárítás.

2011. márc. 22. 14:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi lányok de akor most mit mondjak neki biztos talál valami kifogást miért nem vesz vissza.Én jeleztem,hogy júliustól szeretnék dolgozni erre ő azt mondta,hogy nem tud alaklmazni.Talán szeptembertől de ez sem biztos ha találok másik munkát menjek nyugodtan.Mit tegyek?Jelentsem fel?Nem tudom mi lenne a helyes.
2011. márc. 22. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy közbeszólok, de hasonló helyzetben vagyok, és a linket nagyon hasznosnak találom, köszönet érte!

Nekem is a napokban jelentették be a munkahelyemen, hogy nem tudnak visszavenni, pedig januárban, amikor a bölcsis papírokat intéztük, még egy szót sem szóltak erről!

Nekem is azt javasolták, keressek magamnak munkát, de hát ez nem olyan egyszerű. Én mindenesetre elmentem egy ügyvédhez, aztán írásban elküldtem, mikor kívánok munkába állni. Sajnos nem kötelesek írásban válaszolni, de telefonon felhívtak, és elmondták, most még nem tudnak konkrétumokkal szolgálni. Mindenesetre ami az én dolgom, azt megtettem, ha semmi nem történik, akkor a jelzett időpontban megjelenek dolgozni, és lesz, ami lesz. Felmondani nem tudnak ugyan, de el tudom képzelni, ilyen hangulatban milyen lesz dolgozni. Úgyhogy azért keresgélek munkahelyet, hátha sikerül minél kevesebb idegességgel újra munkába állni.

2011. márc. 22. 14:49
 7/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Igaza van a 4. válaszolónak. 30 nappal korábban küldj egy tértivevényes levelet, melyben közlöd, hogy mikor állsz munkába és aznap jelenj meg a munkahelyeden. Ha nem tud munkát adni, akkor is fizetnie kell az állásidőre járó béred. (az is több mint a gyes :-D )

Most csak próbál téged meggyőzni a közös megegyezésről. De neked semmibe NEM KELL belemenned.

2011. márc. 22. 14:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi lányok akor én is ezt teszem
2011. márc. 22. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!