Elkapható így? Sokan gondoltok majd dilisnek.
Figyelt kérdés
Neten vásároltam, és írt az eladó,hogy tegnap postázott,de betegek.
Elkapható így?
Tudom hülyébb már nem leszek, de a pánikbetegségem hiába kezelik:(((((((((((
2011. márc. 19. 14:33
1/5 anonim válasza:
Nagyon kevés baci él meg sokáig az emberen kívül.. Mire megkapod a csomagot, elpusztulnak. legtöbb betegség cseppfertőzéssel, közvetlen érintkezéssel terjed. Különben gondolom, mielőtt a gyereknek adod, úgyis kimosod, megmosod, amit vettél.
2/5 anonim válasza:
Jézusom,ne hülyéskedj már!Kicsit paranoiás vagy,nem?!És mi van,ha bemész egy boltba,és a pénztáros éppen akkor tüsszent,amikor a Te cuccodat húzza le?Otthagysz csapot-papot?!
3/5 anonim válasza:
Az influenza vírus is csak órákig képes fertőzni tárgyak által (pl. metró kapaszkodója), nem napokig... mire odaér hozzátok, nyoma se lesz a baciknak. Egyébként meg lehet, hogy pont a postás fog beletüsszenteni a kezébe, mielőtt a csomagodat bedobja a postaládádba....
4/5 anonim válasza:
De csúny vagy, utolsó:))) ne ijesztgessétek szegényt! A vírusok, bacik hamar elpusztulnak a levegőn. Igy nem kaphatsz el általános kórságot.
5/5 anonim válasza:
Ezen már én is sokat gondolkodtam:-)))
Ésszerűen egyet értek a válaszolókkal,de valahogy tudat alatt ez a kérdés megmaradt eddig,de esküszöm most már hiszek Nektek:-)))főleg most az influenzánál paráztam minden sz...tól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!