Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Be lehet kötni a gyerekülést...

Be lehet kötni a gyerekülést a hátsó ülésen középre?

Figyelt kérdés

Peugeot 206-os autónk van,férjem mögött nem fér el a kislányom lába,mert ő magas, ezért hátratolja eléggé az ülést,ha az anyósülés mögé tesszük,akkor meg oda nem tud senki sem ülni,mert azt húzzuk előre nagyon!

ezért gondoltam középre!

Remélem érthetően írtam!Köszi minden választ!

2011. márc. 18. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak akkor, ha olyan a biztonsági öv, mármint ha felülről jön.

Nekünk a középső öv alulról jön, így oda nem lehetne bekötni gyerekülést.

Nálunk anyósülés mögött ül a lányom, szintén alig fér ott el valaki, de ez van.

2011. márc. 18. 21:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,én is így gondolom!
2011. márc. 18. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, csak akkor, ha ott is három pontos a biztonsági öv. Kétpontossal nem szabad.
2011. márc. 18. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi is szoktuk középre kötni az ülést, ugyancsak helyhiány miatt. Citroen xara picassonk van, a középső ülésen is 3 pontos öv van. A középpel viszont az a baj, hogy nehéz beemelni oda. Ezért a hétköznapokon szélre tesszük, ha pedig hosszú útra, akkor középre, és akkor le is tudjuk dönteni az ülést, ha alszik.

2011. márc. 18. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!