Richárd vagy Erik?
Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 14:22
1/13 anonim válasza:
ismerek egy ilyen nevű testvérpárt...a nagyobbik erik:D kezd azzal..
de azt nézd hogy melyik megy a nevéhez jobban. ha nem akaord kiirni ide...irj privit
3/13 anonim válasza:
A dolog attól is függ, hogy mi a vezetéknév.
4/13 A kérdező kommentje:
A vezetéknévhez illik mind a két név. Vegyes, vagy magas hangrendűnek kell lenni, ez megvan. És az sem gond, hogy egyik mással- másik magánhangzóval kezdődik.
Csak döntésképtelenek vagyunk a szülés kiírt időpontja előtt pár nappal még mindig.
2009. febr. 22. 14:36
5/13 anonim válasza:
Szerintem Erik.Az ritkább,Ricsiből sok van.
6/13 anonim válasza:
Talán az Eriket könnyebb leírni, egyszerübb. azt is nézd hogy a gyerekednek mikor fogják félre írni.
7/13 anonim válasza:
Az én fiam Richárd. Nekem ez jobban is tetszik mint az Erik, de az is fontos szempont, legalábbis nálam az volt, hogy a Richárd becézhető míg mondjuk az Erik nem. Ráadásul manapság nincs olyan sok belőle.
8/13 anonim válasza:
Sztem is Richárd inkább, az Eriket, h becéznéd??
Nekem a becézhető nevek jönnek be inkább..
9/13 anonim válasza:
rikinek becézi, sokkal jobb ritkább név
10/13 anonim válasza:
Erik :) Ugyan már minek egy nevet becézni? Az én nevem Helga, és engem sem lehet becézni, de a barátaim mindig szólitanak valahogy, most épp Vidra a nevem. mert imádom. A szüleim meg kis koromban reménysugárnak hívtak, egymást közt. én utálom a becézéseket. Juliska, Mariska, Ilduskácska. Brrrr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!