Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az Erik mennyire gyakori név...

Az Erik mennyire gyakori név mostanában?

Figyelt kérdés

Ez az egyetlen fiúnév, amelyik nekem is és a férjemnek is tetszik, valamint Magyarországon és külföldön is könnyen használható (jelenleg kint élünk, de idővel otthon), a magyar anyakönyveztetésnél sem lenne vele probléma.

Bennünket nem zavar, hogy nem igazán becézhető, az első gyermekünk neve sem becézhető és nincs vele gondunk.

Viszont érdekelne, hogy mennyire gyakori ez most Magyarországon? Mert azt nem szeretném, hogy ha már otthon élünk, akkor öt gyerek fusson felém a játszótéren, ha szólítom a fiamat...

2009. jún. 11. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy körzeti általános iskolában tanítok, kb. 250 tanuló jár ide. Egyetlen Erik nevű kisfiú van a suliban. Ha számba veszem a környező településeket, rajta kívül még egy felnőtt férfi viseli ezt a nevet. Tehát nálunk nem gyakori név.
2009. jún. 11. 22:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Én szintén tanítok egy közel 400 fős általános iskolában, és ott is csak egyetlen Erik nevű kisfiú van. Más Eriket nem is ismerek. Szerintem nem gyakori név.
2009. jún. 11. 22:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy válaszoltatok!

Ezek szerint tényleg nem gyakori, ti biztosan tudnátok arról, ha az lenne. :-)

2009. jún. 11. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!