Szules utan mas lesz? -bovebben lent-
Szoval igen, akarok majd babat.
Kb 25eves korom korul.
Viszont engem egyaltalan nem spannol fel annyira a dolog mint ahogy a mai kismamikat olvasom. Itt mindenki annyira oda meg vissza van a temaert - nem azt mondom hogy ez rossz csak fura hogy engem ez annyira nem izgat.
En nem akarom eletformamnak a kismamisagoz, szeretnek mellette foly atosan dolgozni, sot utana is amint lehet reszmunkaidoben 4 ora eleinte biztos nem hianyoznek otthonrol.
En nem tudom elkepzelni hogy otthon uljek es potyogjem a netet vagy ilyen blogokat olvassak, marpedig ugy nez ki hogy ez lenne a normalis...
Elolvasok par konyvet, egy babas tanfolyam bevasarlas szobacsinalas dadakereses vizsgalatok doki es ennyi. Jah meg a
babaparty :)
Baj ha engem ez ezentul nem tud izgatni? Persze szeretni fogom a gyerekeim hiszen ok lesznek az en kis tokeletes angyalkaim/ ordogeim de vmiert nem erzem hogy olyan lennek mint a legtobb kismami.
Rokonok szerint ugyis bezsongok ha odakerulok...
Volt valaki aki hasonloan gondolkodott? A kornyezete furcsallta ezt- am meg sztem nem sok kozuk van hozza. Es szules utan miben valtozott ha valtozott?
Ó, én is így gondolkodtam:)
6 hónapos korig terveztem a szopit, aztán irány vissza dolgozni részmunkaidőben.
Hogy mi változott? Megszületett a fiam:) Amióta itt van, eszembe nem jutott, hogy ne legyek vele, dolgozom itthonról, amikor alszik, de ha ébren van, akkor soha.
Imádom, ahogy nyíladozik az értelme, ahogy egyre okosabb és ügyesebb lesz. Nem szeretnék lemaradni semmiről, és megtehetjük, hogy itthon maradok vele, így minden percét élvezem az anyaságnak.
Más lesz.
Felesleges ezen agyalnod, és ne mondj ki ilyeneket, hogy "én biztos nem így fogom csinálni"
Most még nem tudhatod, hogy mit fogsz csinálni, ha anya leszel.
Szia!
Egyáltalán nem baj, csak nem vagy anya típus. Lehet, hogy még nem és majd ahogy telik az idő megváltozik a látás módod. Meg kell az anyaságra érni.
Én nem esnék teherbe szívesen ilyen látás móddal, hogy hátha megváltozik, ha majd megszületik... Persze tényleg sok minden megváltozik utána az anya agyában is, de azért azt a 9 hónapot is élvezni kellene... Meg várni, hogy milyen jó lesz majd babázni...
Én nem vállalnék a helyedben gyereket, amíg nem változik az érzésed.
Úgy veszem ki a soraidból, hogy elég fiatal lehetsz még :)
Amúgy szerintem különösebben nincs veled gond, de szerintem fog még változni a véleményed. Mondjuk én egyáltalán nem tartom azt sem rossz szülőnek, aki pár hónap után visszamegy dolgozni, abban az esetben, ha ez nem tölti ki az egész napját. Van olyan ismerősöm, aki külföldön szült, és 4 hónap után újra dolgozott már, igaz, nem 8 órában, csak 4-5 órát volt távol naponta, és szerintem ebben nincs semmi rossz. Csak itthon eleve nem erre szocializálódott ez a mostani szülő-generáció.
Koszonom a pozitiv valaszokat :)
Amugy 20eves vagyok, a munkambol biztos higy nem hagyhatok ki eveket...
A vicc az hogy kb. 9evesen etrendet kezdtem irni magamnak a 9 honapra xD es gyerekkent imadtam a pici babakat meg a hugomat de most vhogy nem izgat mar annyira...:S
Ha igy gondolom kesobb akkor is vallalok babat, mert azert minel tobb idot szeretnek a gyerekeimmel megelni- es nem 40evesen veszelyeztetett terhes lenni, meg hat nem lenne rossz dedinek lenni :) vagy ukmamanak :)))
Mit dolgozol? (kíváncsi vagyok)
Szerintem nincs olyan munka, amiből ne lehetne éveket kihagyni.
A tervezett kor előtt öt évvel ezen agyalsz? Menthetetlen tyúkanyó:DDD
Engem ennyire sem érdekelt, gyerekszoba és dekoráció a mai napig nincs, pedig már két éves a gyerek. Néhány könyvet a szülés óta olvastam el.
Aztán belekerülsz 24 órában, ez fog foglalkoztatni és kb. azok fognak megérteni, akik hasonló cipőben vannak. És közben alig várj az ember, hogy ne csak erről halljon/beszéljen, aztán a neten mégis ezeket a fórumokat nézem meg általában.
Talalt... Orvos leszek.
Sebeszet, genetika erdekel. Egyik se olyan amibol eveket lehetne kihagyni.
Amugy azon gondolkodom lehet azert nem spannol fel annyira mert gyerekkent mar anyaskodhattam egy kicsit. 4 gyereket biztak ram neha a felnottek amikor csaladi osszejovetel volt ugy hogy 2-3-3-4 evvel voltam naluk idosebb, visszagondolva eleg fura volt hogy a szerepem nem igazan talaltam, jatszani is akartam de figylnem is kellett rajuk, meg szetszedni a tesokat ha egymasnak mentek. Es ha vmi hulesegbe mentunk bele akkor egybol en voltam eloszedve...
Lehet azert nem izgat annyira mert anno untam mar a pesztralast...
Amugy a kicsik imadnak. Tavoli rokon husvetkor azzal viccelodott hogy nalunk hagyja a kisfiat mert hogy milyen nyugisan elvan velem pedig eleg hyper a gyerek - es el is indult de aztan visszajott meg mielott panikrohamot kaptam volna...
Azt viszont nem tudom hogy 0-24-ben mit csinalok vele... Nem vagyok mar olyan jatekos egy kicsit meg ocsemmel (3) elszorakozom de hogy egy-masfel oranal tobbet...
Hat lesz ami lesz :)))
Nektek pedig jo babazast es babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!