Mindegyik nőgyógyász végez terhességmegszakítást vagy dönthetnek, hogy hajlandóak-e rá?
Figyelt kérdés
Mindegyikük végez abortuszt vagy a saját értékrendjük alapján dönthetnek, hogy megteszik-e rá vagy sem? Csak úgy eszembe jutott megkérdezni.2009. febr. 21. 20:36
1/5 anonim válasza:
Pécsett van aki nem csinál, de ha te megkaptad az engedélyt, meg végigjártad, és a dokid nem csinál ilyet, akkor átirányít olyanhoz, aki csinál.
Elvégre ők a születések segítésére tanultak, nem abortuszok miatt.
Igazán az állatorvosis így van amikor el kell altatni a pacienst.
2/5 anonim válasza:
Én ismerek olyat, aki lelkiismereti okokból nem végez abortuszt. Nagyon tisztelem érte (meg sok másért is, de ez is egy ok).
3/5 anonim válasza:
Szia!
Elvileg nem dönthet, mivel ez is a munkakörébe tartozik! Persze ettől függetlenül van olyan orvos aki kijelenti hogy nem végez ilyen beavatkozást. Az a kérdés,hogy a főnöke mit szól ehhez?
4/5 A kérdező kommentje:
Erre én is kíváncsi lennék! Csak belegondoltam abba, hogy mindenkinek megvannak a saját nézetei és ezeket egy ilyen komoly kérdésnél nem lehet csak úgy félretenni.
2009. febr. 21. 22:50
5/5 anonim válasza:
Joga van megtagadni, mivel az élet és az egészség VÉDELMÉRE esküdtek fel.De én , akit erről megkérdeztem és lelkiismereti okokból nem végez abortuszt, az is elvégzi, hogyha az anya élete veszélyben van, mivel ilyenkor ez a prioritás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!