Melyik szülész-nőgyógyász vállal maszekon terhességmegszakítást békésmegyében?
Ha maszekon akarod elvetetni a gyerekedet akkor orvoshoz sem kell menni! Nem fogja elvállalni egyik orvos sem, hogy nem kórházi körülmények között műt meg és egyik orvos sem fogja a karrierjét áldozni érted!
Ha semmiképpen nem szeretnéd megtartani, akkor menj el a nőgyógyászhoz és kérj tanácsot, hogy hogyan tudod ezt kérelmezni. Te is jobban jársz, ha kórházban végzik el a beavatkozást.
Én azért még a helyedben elgondolkoznék rajta!
Terhességmegszakítást csak kórházban,műtőben végeznek.
Ha esetleg arra irányult a kérdésed, hogy kereshetsz-e hozzá orvost, igen. Nekem missed ab műtétem volt, magándokim is van, a műtétet Ő végezte el a kórházban.
Tudom, hogy nem erre vonatkozik a kérdés..de szomorúan olvasom..
Mit nem adnék érte, ha a helyedben lehetnék, ha várnék egy babát a pocimban.. Ne haragudj, hogy megkérdezem, de biztos vagy abban, hogy ezt akarod tenni? Ne vedd tolakodásnak..de én mindent megadnék egy saját gyermekért.. örökbefogadásra várunk a párommal sok sikertelen év után :( Kérlek ne vetesd el, ha van rá lehetőséged! Ha nincs más megoldás, inkább kérlek add örökbe, boldogan nőne fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!