Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik szülész-nőgyógyász...

Melyik szülész-nőgyógyász vállal maszekon terhességmegszakítást békésmegyében?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez szabályzás alatt van,nem teheti csak a kórházban,a megfelelő papírmunkák után,nem maszek alapon.Orvost természetesen választhatsz.
2011. máj. 16. 17:31
 2/7 Tinker Bell ***** válasza:

Ha maszekon akarod elvetetni a gyerekedet akkor orvoshoz sem kell menni! Nem fogja elvállalni egyik orvos sem, hogy nem kórházi körülmények között műt meg és egyik orvos sem fogja a karrierjét áldozni érted!

Ha semmiképpen nem szeretnéd megtartani, akkor menj el a nőgyógyászhoz és kérj tanácsot, hogy hogyan tudod ezt kérelmezni. Te is jobban jársz, ha kórházban végzik el a beavatkozást.

Én azért még a helyedben elgondolkoznék rajta!

2011. máj. 16. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Terhességmegszakítást csak kórházban,műtőben végeznek.

Ha esetleg arra irányult a kérdésed, hogy kereshetsz-e hozzá orvost, igen. Nekem missed ab műtétem volt, magándokim is van, a műtétet Ő végezte el a kórházban.

2011. máj. 16. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
21%

Tudom, hogy nem erre vonatkozik a kérdés..de szomorúan olvasom..

Mit nem adnék érte, ha a helyedben lehetnék, ha várnék egy babát a pocimban.. Ne haragudj, hogy megkérdezem, de biztos vagy abban, hogy ezt akarod tenni? Ne vedd tolakodásnak..de én mindent megadnék egy saját gyermekért.. örökbefogadásra várunk a párommal sok sikertelen év után :( Kérlek ne vetesd el, ha van rá lehetőséged! Ha nincs más megoldás, inkább kérlek add örökbe, boldogan nőne fel!

2011. máj. 16. 22:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Természetesen korházi úton gondoltam én is,csak nem szeretnék 3 napig bent szenvedni és hallgatni az "ócsárlásokat"! Ezért gondoltam ha fizetek plusszba egy orvost kicsit könnyebb...talán... Tudom,hogy sok ember azért küzd,hogy teherbe essen én abban a szerencsétlen (vagy talán szerencsés) helyzetben vagyok,hogy még gyógyszer mellett is teherbe esem. Köszönöm a válaszokat és szurkolok azoknak akik babát várnak!!!
2011. máj. 19. 08:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti válaszoló vagyok. Én reggel hétre mentem be, 10-kor már végeztek a műtéttel, a szobámban ébredeztem. Délután már hazaengedtek.
2011. máj. 19. 10:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon félek ettől az egésztől mert még csak rossz dolgokat hallottam. Mármint arról,hogy kezelik az embert egy abortuszon! Gondolom egy vetélésnél nem "bunkóznak" veled mert arról nem tehetsz. Az abortusz meg a te döntésed és mint mondja a tv is egyre többen ellenzik. De ha nincs anyagi helyzete az embernek mit tegyen? Viselje el,hogy lenézik...?
2011. máj. 20. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!