Solac Mr. Pin párásítója van valakinek? SOS segítség kellene!
Figyelt kérdés
Tegnap vettük a bababörzén, kipróbálás után persze, semmi baja nem volt. Működött egy darabig, majd megállt a gőzfújás. Gondoltam vízköves, mivel használtan vettük szép állapotban. Ecetes vízzel, citromsavassal átmostam, működött is. De amint tiszta vizet tettem bele, egy idő után megállt. Ma pedig már a vizet is küldi ki magából a teteje és az alja közt, kivéve ha fentebb emelem a tartályt. Garancia már nincs rá, az összes papírja meg van. Tudja esetleg valaki, mit tehetnénk, vagy hova fordulhatnánk? A babám folyamatosan náthás, nagyon fontos lenne, hogy működjön.2011. márc. 14. 13:40
1/5 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, hogy jó lesz-e, de leírom. Az ilyen párásítókba elméletileg nem szabad csapvizet rakni, mert marha gyorsan lerakódik rá a vízkő, (akár órák alatt is) illetve az sem jó neki, ha kemény a víz. Úgy tudom, hogy desztillált vizet kell rakni az ilyen párásítókba. Szerintem mosd át megint, vegyetek desztillált vizet, és azzal próbáld ki, hátha akkor jó lesz. Sok sikert! Remélem beválik.
2/5 anonim válasza:
nekünk ilyen van, 5 éve lassan és megy rendszeresen.. De soha nem tettünk bele, csak desztillált vizet. Attól meg nem lehet vízköves.
A folyás nálunk is meg van, nem tudom mi az oka, kiemelem a tartályt, visszateszem és megszűnik.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Desztillált vizet, ecetes vizet, mindent kiköp! Hiába emelem meg a tartályt, akkor is folyik. Egy csepp sem marad benne.
2011. márc. 17. 08:23
4/5 anonim válasza:
Megkérdeztem a párom, azt mondja azért, mert el van repedve.
5/5 A kérdező kommentje:
Nincsen elrepedve sehol sem olyan, mintha nem szívná le a vizet rendesen, vagy nem is tudom. A tartály és az alja találkozásánál mindenhol körben jön a víz.
2011. márc. 19. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!