Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szívószálas (itató) pohár...

Szívószálas (itató) pohár szívószálát mivel lehet kimosni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Amikor én vettem, akkor adtak hozzá vékony kis kefét. Azzal lehet mosogatni. Bababoltban biztos árulnak külön is.
2011. márc. 11. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:

DM-ben lehet venni hozzá tisztító szettet (abban van pótfej, és pótszelep is, plusz egy nagyon vékony kis kefe, ami belefér a szívószál és a cső részbe is). Alapból a Nuby szívószálashoz való, de használható az összes ilyenhez, max. a szelep nem jó.

De 200 ft körül van.

2011. márc. 11. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam,hogy forró vizet öntöttem az üvegbe(k.b. a feléig),majd rácsavartam a tetejét mindenestől.Óvatosan megráztam,ettől kifutott a szívószálon a forróvíz.Én ezt a módszert a szelep mosására használtam,de a szívószál részt is jól kimossa.A lényeg,hogy jól csavard rá a tetőt és ne magad felé tartsd a szívószálas részt amikor csinálod,hogy ne forrázd le magad.
2011. márc. 11. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia.Én vizes fülpucolo pálcikával mostam ki.Mind a kétvégébe beledugtam egyet-egyet és ugy pucoltam.Jol ki lehet vele mosni
2011. márc. 11. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!