Miből isznak másfél év körüli gyerekeitek? Csőrös pohár vagy szívószálas itató vagy más? Milyen márka?
Figyelt kérdés
Köszönöm, ha válaszoltok!2010. júl. 12. 21:42
1/14 anonim válasza:
Philips Aventeset vettem.Kicsit csalódtam benne,furcsa h olyan lapos a csőre.A NUK jobban tetszik.
2/14 anonim válasza:
Csoros pohar, es este cumisuveg
3/14 anonim válasza:
Ja bocs nem nekem tetszik jobban a gyereknek :D
4/14 anonim válasza:
Enyém nincs még másfél éves, csak 16 hós, de a következőkből:
pohár, AVENT varázsitató, KUBU-s üveg, Naturaqua-s fél literes üveg, szívószállal bármit, kupak, kádvíz :)
5/14 anonim válasza:
Avent varázsitató, csőrös pohár (IKEÁS), pohár, szívószál
16 hós
6/14 anonim válasza:
előző
kádvíz, kupak szintén:-)) és kerti slag
7/14 anonim válasza:
19 hónapos, este-reggel cumisüveg (tej), napközben csőröspohár (Ikeás szintén), meg mostmár egyre többször kifelé hajló szélű pohárból is hajlandó :)
8/14 anonim válasza:
Ez nálunk érdekesen alakult. Cumisüvegből a tápszert és babavizes flakonból a vizet. A csőrös poharat nem fogadta el, néha próbálunk pohárból is inni, de kanalazva is elfogadja. A babavizes kis flakonból egyedül tud már inni, ki is nyitja.
9/14 A kérdező kommentje:
Az én gyerekem is szereti a babavizes szopókás flakont. Csak az a bajom azzal, hogy locsolja belőle a vizet, az meg pl vendégségben nem olyan jó.
Egy kemény csőrös aventes itatónk volt, de épp most tűnt el, és nem is szerette. Linkelek egy kérdést, én írtam ki, hátha jó kedvetek lesz a válaszoktól :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Szóval most gondolkodok, hogy milyen itatót vegyek.
2010. júl. 12. 22:09
10/14 anonim válasza:
Kisfiam itthon pohárból iszik, ha elmegyünk valahova akkor vagy avent varázsitatóból vagy van egy beépített szívószálas pohara, abból (talán Nuk márkájú, elméletileg csepegés mentes, de folyik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!