Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vásároltatok már a KIK-ben...

Vásároltatok már a KIK-ben ruhát? Meg vagytok vele elégedve?

Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 21:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én viszem a gyerekeket és felpróbáljuk, kivéve amit szemre látok, hogy jó.
2011. márc. 10. 12:39
 12/19 A kérdező kommentje:

Igen a méretezés nagyrészt 1 mérettel el van csúszva.

Pl. Az 1 éves lányomra most lett jó a 9-12 hónapos korig való melegítő együttes. Meg a harisnyákon vettem észre, hogy némelyik nagyobb, mint a beleírt 74/80-as méret. De ez a legkevesebb, amúgy nagyrészt én szemre vásárolok, de most már a lányomra próbálom a ruhákat, az a biztos!

A múltkor a kínaiban vettem neki melegítő szettet, ami 6-9 hóig van, na az még nagy rá, pedig a lányom 78 cm!

2011. márc. 10. 15:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam ott venni ruhákat, még soha nem volt gondom vele. Néha nagyon nagyon jó áron ki lehet fogni. Pl. Vettem a lányomnak egy rövidnadrágot 290 Ft-ért. és tök jól néz ki!!

De ha valakinek gondja van miért nem viszi vissza?

Pl. anyukám kapott a nővéremtől egy mellényta kik-ből. Ami anyunak nem tetszett. Blokk nem volt meg, árcédula letépve. Ettől függetlenül szó nélkül becserélték másra. Hol teszik ezt még meg???

2011. márc. 14. 09:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Az ott vett 2 harisnyából kettőnél csalódtam.A ruhák nem rosszak.Viszont a módszereiket nem csipem.Vettem multkor egy szoknya-pulcsi együttest.A felsőn volt egy cimke,ami előre volt hajtva,azt a hatást keltve,hogy a kettő együtt kerül annyiba.A kassznánál kiderült,hogy a másik cimke,meg a szoknyán lógott,és be volt hajtva szándékosan a szoknya belső felébe,hogy ne látszódjon.
2011. márc. 14. 10:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Több ruhát vettem gyerekre és felnőttet is. Téli kiskabát szuper volt, kis melegítő viszont el volt szabva. Meg volt csavarodva a varrás,de egynek jó 1600ft-ért. 2 melegítőnadrág is 1600 volt a fiamnak és tökéletesek.
2011. márc. 14. 11:40
 16/19 A kérdező kommentje:
pl. tegnap vettem a lányomnak 3 harisnyát 325,-t volt 1 db, ergee márkájú, nagyon jó anyagú, 3 db zokni került annyiba, mint a 3 harisnya!
2011. márc. 14. 11:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Vettem én is ott már harisnyát, annak is az egyik lába erre a másik arra néz. Meg az anyaga is rossz.

Ezenkívül kaptunk onnan pulcsikat, azokat nyúzzuk már vagy 4 hónapja és nagyon jó az anyaguk.

Meg kell nézni, van ami nem jó!!!

2011. márc. 14. 12:04
 18/19 A kérdező kommentje:
Nyilván előfordul benne hibás, de máshol is nem?! Meg kell nézni, mindig végignérem a ruhát! Én szeretem mert divatos, nem drága főleg, ha akciós is! Amúgy van a lányomnak a c and a-s l bodija is, és kiszakad 1 mosás után, pedig nagyon szép darab, de az is lehet, hogy lyukas volt amikor kaptuk!
2011. márc. 14. 12:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Én már többször is vettem a kislányomnak pulóvert, szoknyát, farmert, és semmi gondom nem volt egyikkel se, a mai napig olyan mintha újak lennének, pedig sokat hordja őket.
2011. márc. 14. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!