Vásároltatok már a KIK-ben ruhát? Meg vagytok vele elégedve?
Igen a méretezés nagyrészt 1 mérettel el van csúszva.
Pl. Az 1 éves lányomra most lett jó a 9-12 hónapos korig való melegítő együttes. Meg a harisnyákon vettem észre, hogy némelyik nagyobb, mint a beleírt 74/80-as méret. De ez a legkevesebb, amúgy nagyrészt én szemre vásárolok, de most már a lányomra próbálom a ruhákat, az a biztos!
A múltkor a kínaiban vettem neki melegítő szettet, ami 6-9 hóig van, na az még nagy rá, pedig a lányom 78 cm!
Én is szoktam ott venni ruhákat, még soha nem volt gondom vele. Néha nagyon nagyon jó áron ki lehet fogni. Pl. Vettem a lányomnak egy rövidnadrágot 290 Ft-ért. és tök jól néz ki!!
De ha valakinek gondja van miért nem viszi vissza?
Pl. anyukám kapott a nővéremtől egy mellényta kik-ből. Ami anyunak nem tetszett. Blokk nem volt meg, árcédula letépve. Ettől függetlenül szó nélkül becserélték másra. Hol teszik ezt még meg???
Vettem én is ott már harisnyát, annak is az egyik lába erre a másik arra néz. Meg az anyaga is rossz.
Ezenkívül kaptunk onnan pulcsikat, azokat nyúzzuk már vagy 4 hónapja és nagyon jó az anyaguk.
Meg kell nézni, van ami nem jó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!