Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4negatív teszt? Mire gondoljak...

4negatív teszt? Mire gondoljak akkor?

Figyelt kérdés
Múlthéten szerdán kellett volna megjönnie.....nem jött meg!Szombaton csináltam először tesztet ami negatív lett!Aztán minden reggel egyet!Ma reggel is és az is negatív!Akkor nem vagyok terhes ugye?Mert már kimutatta volna!Már nem tudok mire gondolni!Jövő héten megyek a dokihoz!
2011. márc. 8. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem három hetet késett, mert kb. két hétig nem ettem rendesen. :( Persze gyerek sehol sem volt, pedig hetekig tartott a hasszurka, már émelyegtem is meg minden, aztán tessék, SEMMI nem volt, nem is megszakadt a kezdődő terhesség, egyszerűen az a kis rendszertelen evéses koplalásos két hét ezt csinálta. :(
2011. márc. 8. 15:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem is stresszes volt ez a hónap...meg voltak napok amikor elmaradt az evés......de már nem tudok mire gondolni!Ha nem vagyok terhes a tesztek szerint....akkor tényleg ötletem sincs! :(
2011. márc. 8. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Nemrég tettem fel én is hasonló kérdést. Tegnapra volt időpontom a dokihoz, mert már több, mint 1 hetet késett, a 36. és a 39. napon csináltam tesztet, negatív lett. Pénteken kértem időpontot, hétfőre kaptam, és hétfő hajnalban megjött. 41.! napon. Így jövőhéten, de elmegyek dokihoz... Ő többet tud mondani...
2011. márc. 8. 15:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm!Az az érdekes még hogy mikor meg kellett volna jönnie fájdogált a hasam mint ahogy szokott....meg még most is görcsölget!
2011. márc. 8. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Foganhatott később is a baba,vagy csak simán késik bármitől.Sajna én is jártam így két hete semmi,8 negatív teszt a kukában,orvoshoz időpont,és reggelre megjött:(
2011. márc. 8. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Velem tavaly nyáron történt ilyesmi, annyi különbséggel, hgy még terhességi tüneteim is voltak (már van gyermekem, így teljesen biztos voltam benne, hogy megint terhes vagyok). Ehhez képest a tesztek negatívak lettek. Mikor mégis megjött, iszonyú görcseim lettek, így felkerestem a dokimat. Kiderült, hogy tüszőrepedés nélküli ciklusom volt, a tüsző pedig cisztává alakult. Ez okozta a terhességi tüneteket és a mensi késését is. :(

Remélem Te szerencsésebb vagy! Sok sikert!

2011. márc. 8. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!