Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már nem tudom mit gondoljak,...

Már nem tudom mit gondoljak, a megérzés állhat a teszt fölött?

Figyelt kérdés

Késve bár,de megjött a menstruációm,3 napig tartó nagyon gyenge vérzés volt,tisztasági betét is elég volt,annyira gyenge volt.Miután elmúlt,4 nappal később teszteltem egyértelmű negatívat.

Én mégis úgy érzem,hogy terhes vagyok.Fájdogál a hasam,gyakran fel vagyok puffadva,gyakran járok vécére,rettenet fáradékony és ingerlékeny vagyok,érzékenyek a melleim.

Nem azért vannak tüneteim,mert már annyira terhes akarok lenni,hogy beképzelem a tüneteket.Nem akarunk babát.

Fogamzásgátlót szedek.

A negatív teszt ellenére lehetek terhes?

Jövő héten megyek dokihoz,de addig is írnátok valami biztatót?

Köszönöm

2011. jan. 28. 19:05
 1/4 A kérdező kommentje:
És a derekam is szokott fájni
2011. jan. 28. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:

hasonló cipőben járok, csak épp gyógyszerváltásban vagyok, kihagyás nélkül kellett kezdenem, így a vérzésem kimaradt...

utolsó együttlét 20 napja volt, teszt negatív

De 3 hónapja voltam dokinál amikor olyan tüneteid voltak, mint neked, és azt mondta a fog. gátló miatt elvékonyodott a méhnyálkahártyám, azért kevesebb a vérzés.

A többi aggódás miatti pszichés tünet...

Uh is alátámasztotta a véleményét

2011. jan. 28. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:

hát ha józan ésszel gondolkodunk, akkor nem lehetsz terhes:

- megjött a havid

- negatív a teszt

- fogamzásgátlót szedsz

2011. jan. 28. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes. Csoda lenne az lennenkezője. A tabletta normális szedése mellett nagyon ritka a terhesség, plusz meg is jött, még ha gyengén is, és a teszt is negatív. Bár azt mondom tabi mellett megjöhet úgy is, ha esetleg mégis terhes vagy, mert csak lecsökken a hormonszint...de akkor is pozi lenne a teszt.
2011. jan. 28. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!