Ha sokat mozog a baba a hasban, akkor éhezik? Ezt hallottam
Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 12:48
1/6 anonim válasza:
Olyan buták néhányan ezen az oldalon. te jóóó ég. NNNNEEEEMMMM
2/6 anonim válasza:
Nekem RENGETEGET mozgott a babám, és 4 kiló feletti súllyal született :) Ne dőlj be minden marhaságnak :)
3/6 anonim válasza:
Máskor, ha ilyet hallasz, inkább csukd be a füledet!
Az csak jó, ha mozog. Neki odabenn rengeteg dolga van, nagyon sok mindent kell megtanulnia, fejlődnie, és ehhez a mozgás nagyban hozzájárul.
Érdekes, hogy az én babám akkor indul be igazán, ha a részemről kaja van. :)
4/6 anonim válasza:
A lányom majd kirúgta a ház oldalát több alkalommal fordult meg fejéről a fenekére a terhesség alatt, 33 hetes koromtól 3szor is végrehajtotta ezt, utoljára 37 hetesen, igaz hogy mikor ettem akkor virgonckodott mindig legjobban:) de 4500 grammal született..úgy gondolom nem éhezett :DD
5/6 anonim válasza:
NNNEEEEMMMM!
És ha ránézel vmi finom kajára és nem eszel belőle, akkor se fog sírni (már ilyen elméletet is hallottam)
6/6 kisnita válasza:
jujj ez nagyon durva!! Akkor már értem mért volt olyan vékonyka a fiam mikor született :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!