Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Annabella vagy Karolina?

Annabella vagy Karolina?

Figyelt kérdés

Férjemnek egyik, nekem a másik a kedvencem. Becéznénk is, abból a szempontból is kiváncsi lennék a véleményekre.

A vezetéknévhez tökéletesen passzol mindkettő.

2011. márc. 1. 13:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Annabella!!!
2011. márc. 2. 05:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Karolina.

Majd írd meg, mi lett a döntés.

2011. jún. 23. 17:33
 13/15 anonim válasza:
Legjobb barátnőmet Annabellának hívják. Imádja a nevét. Szerintem ez egy elegáns és különleges név. És a legszebb benne, hogy nagyon ritka a Karolinával ellentétben! Én az Annabellára szavazok!
2011. jún. 28. 17:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Annabella
2014. okt. 10. 10:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy szerintem az Annabella névről sokan a horror filmre asszociálnak, egyik ismerösőmet sokat csúfolták emiatt az általános iskolába de gimibe népszerűbb volt bárkinél.

De ettől függetlenül szerintem nagyon praktikus, hiszen lehet Annának és Bellának is becézni. Tetszik.

2021. szept. 18. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!