Ha a tesót a lányom 2. életéve előtt megszülöm, akkor is le kell mondani a GYED-et és csak GYES-t kapok? Ha GYED-et, akkor azt miből számolják? Hol tudok utánanézni?
Figyelt kérdés
Sajna nem vagyok már fiatal, és kis cégnél dolgoztam (nem tudom lesz-e helyem, de ha igen, akkor nem akarok kiszúrni velük, hogy csak 1 évig maradok), ezért nem lenne értelme visszamennem dolgozni a két gyerek között. Most, hogy bejött ez a változtatás elkeztünk agyalni itthon Apával. A GYED-hez szükséges fél évet még csak-csak meg tudtuk volna oldani, de egy évet már nem.2009. febr. 16. 21:27
1/2 anonim válasza:
szia, visszmondod, gyedet, s újra kapod tgyást, ill megigényled, majd újra gyed s gyes...vagy nem tudom, h írtad új változás...az mi??Engem is érdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!