Az normális hogy a védőnő egyszer sem tette még tiszteletét nálunk? Miért kapja a fizetését? Egyáltalán mi a dolga a védőnőnek, és miért nem látja el rendesen a feladatát?
A védőnőnek törvényi előírás szerint havonta meg kell látogatnia az egy éven aluli kisbabákat háznál. Ha ezt nem teszi meg, felelősségre vonható. Ha jelented a területileg illetékes vezető védőnőnek, ki kell vizsgálniuk a dolgot. Az, hogy menjen hozzátok, nem csak a te egyéni elvárásod, hanem törvényi kötelessége!!!
Az ilyesmi engem is nagyon felháborít, mikor valaki nem végzi becsületesen a munkáját!
Mi is költözéssel visszakaptuk A régi/terhesség elején lévő /védőnőnket.Ő is 5perc alatt letudja a méredkezést,mert ugye más a gyerekorvosunk mint a körzeti..
S amikor kérdezek valamit az a válasz beszéljem meg a dokival. S első baba akartam ht-ban kérni segitséget.Terhesség alatt aranyos volt.S amikor itt volt pont kaja közben mondja akkor mutassa meg hogy hogy mászik meg kuszik... stb. Nagyon felhuzott. S neki nincs is sok "gyereke" csak kb 10.
Szia
Az én védőnőm az első gyermekem születésénél volt nálunk utoljára. (3,5 éve)
Heti egyszer tart tanácsadást kismamáknak hétfőn 8-10 ig, kedden 12-14 óráig a gyermekorvossal közösen tartanak tanácsadást (ilyenkor vannak a kötelező oltások), szerdán a 6 éven felüliek szüleit várja 8-9 ig, csütörtökön járnak a kisgyermekesek 8-10ig.
Egy 9000 Fős kisvárosban van egyedül védőnő, mert a másik elment szülni 5 éve, és a helyére nem vettek fel senkit.
Tartozik hozzá 1 bölcsöde, 3 óvoda, 2 általános iskola összesen 4 osztállyal, egy helyi gimnázium 2 osztállyal.
És még ott vannak a súlyosan hátrányos családok is ...
Emellett nem csodálom, hogy nem ér rá hozzánk kijönni.
( Brutto 130 000 Ftért csinálja mindezt)
A miénk nagyon becsületesen végzi a munkáját, pedig örülnék, ha nem járna ki minden héten...
Pedig mondta, hogy nálunk nyilvánvaló, hogy nagyon jó körülmények vannak, sőt, de neki ez a munkája, nem tud mást tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!