Melyik név a legszebb az Arabella/Hajnácska/Leonóra közül? Vagy egyik se?
nekem a 3 körül csak az Arabella tetszik, de attól függ, hogy mia vezetéknén
nekem most ami tetszik: Lilla, Dorina, Georgina :))
Én a Roxána névre esküszöm. nekem biztos ugy hivják a lányomat ha lessz majd.
De a Boglárka, Anna/Panna, Ilona, és a Ráhel. Nekem ezek a lánynevek nagyon tetszenek. és fiúnevet nem írok, mert szerintem nem azokra vagy kíváncsi:D
Amiket felsoroltál, azok közül szerintem a Arabella a Legszebb, csak nem lehet igazán, hogy becézni, de ennek ellenére nagyon tetszik.
nekem mindegyikhez egy elég randa személy fűzödik..de attol lehet szép:
én na Jázminra és az Emmaára esküszöm:) ha fiu akkor Gergely:)
Arabella - . Praktikus, mert internacionalis, nem hangzik hulyen semmifele csaladi nevvel.
Az a baj, hogy sokszor a szulok elhagyjak a jozan eszuket es olyan nevet adnak a szep magyar csaladi nevhez, hogy az ember esze megall!
En ismerek egy Arabellat. Bort keszit a vilag osszes tajan...ezert fizetik. Szep, sikeres es okos.
Hiszek abban, hogy a nev, magaban hordozza a gyermek jovojenek szerencses alakulasat.
Mi sokat gondolkodtunk. Lany nevet sokkal konnyebb valasztani, mint fiut. En imadom az Abigel keresztnevet de a ferjem szerint tul "uri". Most, hogy utodlasra kerul a sor, vegre megegyeztunk 1db fiu nevben ami ugyancsak internacionalis: Felix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!