Szoktatok-e Teszveszen, Vaterán vásárolni? Tényleg ennyire nem tudják az anyukák az árakat?
Tényleg vannak furcsaságok, de ezekkel nem kell törődni.
Továbbra is többen vannak azok, akik azért járnak vaterára, mert olcsóbban kapnak meg dolgokat :)
Nem csak az anyukák nem, mások se.
A múltkor licitáltam egy használt fa íróasztalra és már majdnem az enyém lett, amikor elvitte villámáron egy licitáló. Magasabb áron vette meg, mint amennyibe a boltban kerül (az eladó kitette a bolt linkjét is az adatlapra). Két hét múlva újra felkerült az asztal, a bolti ár másfélszereséért, persze senki nem vette meg. Végül ugyan el tudta adni a licitáló, de 20ezret bukott a bolton, nem számítva a szállítás költségeit. :-)
A csúcsot egy kis next capri vitte el, szetteben (3 részes) az új ára 4200 Ft volt, 5300-ért vitte a győztes használtan, magában. Ráadásul még vagy 500 Ft postaköltség is jött hozzá:)
Én mindig megnézem az árakat, mielőtt licitálok. Meg a bolti árakat is figyelemmel kísérem, pl. regeteg hello kittys meg H#M-es, cuccot leakcióznak, olyankor megveszik, aztán majdnem duplájáért adják el.
És VAN RÁ VEVŐ:))
Vicces ez a next mánia. Megveszed méregdrágán - és tényleg aranyos, aztán a gyerek leül benne az első pocsolyába :-)
De imádom a teszveszt, nekünk "életmentő", de én általában 4-500ért veszek pólókat, 7-800ért nadrágot, max 1500ért kabátot, erre futja. De ezért a pénzért is mindig tuti kis darabokat kapok, még sose csalódtam. Igaz, én olyanoktól vásárolok csak, akik azt állítják, saját gyerekük elsőkézből kinőtt ruháit árulják.
Én az ősszel az overálokon voltam kiakadva! Használtan, 1-2 folttal feljebb nyomták az árat, mint a bolti árak!
Én is inkább fix áras terméket veszek. Tök jókra szoktam akadni fillérekért, csak idő kell hozzá meg türelem. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!