Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 9 évesem osztálykirándulásra...

9 évesem osztálykirándulásra megy. Adjak neki arra a napra mobiltelefont?

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem szukseges. Elhagyhatja, es egyebkent is felesleges. A tanar mobilszamat kerd el, es rajta keresztul tudsz erdeklodni, hogy mi van. Mi mindig igy csinaltuk, mig kicsik (alsosok) voltak a gyerekek.
2009. febr. 16. 10:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, de az a helyzet, hogy jó pár osztálytársának régóta van már, ők viszik. Neki pedig nincs, nem is tudja használni... Nem is érdeklődik iránta:D Köszi a választ!
2009. febr. 16. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Addig orulj, mig nem erdeklodik a telefon irant. 9 evesen annyira gyerekek meg, annyira felesleges! Ha adsz neki egy mobilt egy napra, lehet, hogy utana igenye lesz ra, en ezert nem adnek.
2009. febr. 16. 11:39
 4/7 anonim ***** válasza:
31%
Szia. Az én páromnak van egy 11 és egy 13 éves gyereke. Mindketőjüknek van mobilja már azóta mióta iskolások lettek. Szerintem hasznos. Persze nem kell a legdrágább telefont megvenni. A közös gyerekünk még csak két és fél hónapos, de én fogok neki venni, ha iskolába kerül.
2009. febr. 16. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem felesleges. Annak idején amikor mi voltunk gyerekek, nekünk sem volt, és mégis egy darabban haza kerültünk. A tanárnál úgyis lesz, ha valami gond van, úgyis értesítene. Az, hogy a többi gyereknek van, nem számít szerintem. Nem is értem, minek más 9 éves gyereknek mobiltelefon. Az enyém biztos nem fog kapni addig, amíg még kicsi ahhoz, hogy saját programjai legyenek (most nem arra gondolok, hogy egyedül lemehet a játszótérre, hanem amikor már egyedül közlekedik a városban és találkozik a barátaival).
2009. febr. 16. 12:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2009. febr. 16. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Szerintem sem kell neki,ahogy az előttem szólók írták,kérd el a tanító számát, tőle érdeklődjetek. Én tanító vagyok és nem engedtem soha,hogy ilyen alkalmakra hozzák a gyerekek,mert felelősséget sem vállaltam érte,illetve elég ciki lenne,ha mondjuk megszólalna a bazilikában...

2009. febr. 17. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!