Megmondanátok, hogy hány évesek vagytok? Olvastam egy másik témánál, hogy főleg 12-17 évesek osszák az észt, és szeretném tudni, hogy itt is vannak ilyen fiatalok?
Figyelt kérdés
mert gondolom nem csak én vagyok ezzel így, de ilyen kérdésekre jobb a tapasztalt válaszoló, mint egy még nálam is tapasztalatlanabbé. Csak azért, hogy mennyire hiteles az egész.
Előre is köszi.
2009. febr. 16. 00:38
41/42 anonim válasza:
Miért, azt hiszed drága kérdező, hogy egy 12 éves nem lehet inteligensebb, nem mondhat okosabbat, mind pl egy 33 éves. Csak hogy tudd én is 12 vagyok, anyum 42 és sokszor okosabbakat mondok mindő, vagy bárki nagyobb nálam!!
42/42 anonim válasza:
12 évesen nem hiszem h sok okosat tudnál mondani a gyereknevelésről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!