Megmondanátok, hogy hány évesek vagytok? Olvastam egy másik témánál, hogy főleg 12-17 évesek osszák az észt, és szeretném tudni, hogy itt is vannak ilyen fiatalok?
Figyelt kérdés
mert gondolom nem csak én vagyok ezzel így, de ilyen kérdésekre jobb a tapasztalt válaszoló, mint egy még nálam is tapasztalatlanabbé. Csak azért, hogy mennyire hiteles az egész.
Előre is köszi.
2009. febr. 16. 00:38
31/42 anonim válasza:
33 éves vagyok és 10 hónapos a lányom
32/42 anonim válasza:
29 éves, első lányom 8 hós.
A neten mindig számításba kell venni, hogy anoním, az ír azt, aki amit akar. Ne ez alapján neveld a gyereked. Erre va a doki, védőnő, anyuka, mama, dédi, szomszéd, bárki, akiben bízol.
33/42 anonim válasza:
37 éves, 4 gyerekkel és ez valóban igaz. Ha ennyire nem bízol az emberekben, lehet, hogy tényleg jobb, ha olyan ismerősöktől kérdezel, akikben megbízhatsz.. Ide mindenki olyan adatokat írhat, amilyeneket akar, úgysem tudod ellenőrizni. Szerintem ide általában mindenki a legjobb szándékkal ír, ad tanácsot. Aki meg hülyeséget ír, azt a többiek kijavítják.
34/42 anonim válasza:
22éves vagyok, van egy 2éves fiam, és 6hónaposak az lányok akik ikrek:)
36/42 anonim válasza:
Szia! májusban leszek 25 éves.
38/42 anonim válasza:
34 éves vagyok és van egy 13 hónapos kisfim.
39/42 anonim válasza:
19 éves anyuka...1 hónapos a babám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!