Mi a véleményetek egy olyan anyukáról, (jelenleg kismama is) aki sportol, csinos, mindig ápolt, körme, haja és sminkje tökéletes, vidám, mosolygós?
Eszembe jutott milyen cuki lehet, ahogy egy 2 éves kisgyerek szintjén nyomja a Rubint Rékát :D
Ezt ajánlani fogom más kismama barátnőmnek is, iszonyú aranyos is és szerintem ez egy nagyon nagyon hasznos időtöltés a gyereknek is, anyának is.
Mi a velemenyem?
Szerencses.En is szeretnek fodraszhoz,kozmetikushoz mukormoshoz menni, de nincs ra lehetosegem.Nem anyagi okai vannak.Nincs kire biznom a lanyomat.
Igaz ez szamomra nem akkora tores.
Kozmetikus vagyok es sminkes, igy ezeket megoldom magamnak.A hajamat kivasalom.A sportossaggal kapcsolatban pedig nagyon irigykedem!!
Egy tehen vagyok :(
Az én 2 évesem is velem nyomja naponta a rékatornát :)
Imádom, ahogy emelgeti a lábait, meg ahogy próbálkozik hasazni :)
Kedves kérdező!
Én is ilyen vagyok, valahogy minden más, mióta ott van a pociban a baba. A buszon is megjegyzik.
És nekem a 3.babám, egyedül vállaltam, ergo anyagilag nem vagyunk eleresztve, mégis jó így.
A két kicsi 3 és 4 évesek!
Szia!
22 eves anyuka vagyok, kedden lesz 20 honapos a fiam.
Kulfoldon elunk, 9000 km-re mindenkitol. Ferjem reggel 6-kor mar nincs itthon es este 7-re er haza rradasul most teli idobe van mas meloja is amit altalaba ejjel csinal.
Magyarul szinte a nap 24 orajaba a fiammal vagyok. Miota megvan csak ketszer toltottem fel napot tole, akkor is hivatalos dolgokat kellett inteznem.
DE!!!
A hajam mindig szep es apolt. Nem jarok fodraszra, igazitast fel evente egy baratnom csinalja mert bena vagyok hozza. Amugy meg hatkozepeig ero hajam van amit imadok es eszembe sem jutott levagatni csak mert anya lettem. Sok fele keppen lehet varialni. Kiegyenesite, begondoritem de osszefogni is lehet elegansan es szepen a csinos kontyrol meg nem is beszelve.
Smink: Itthon is hordok diszkretet de utcara menve a szempillaspiral, szemkontur ceruza es szemhej puder melle tarsul egy oda illo ruzs vagy szajfeny.
Szemoldokomet magam szedem. Kozmetikus baratnom rengeteg mindenre megtanitott.
Rendszeresen szortelenitek.
Itthon is egy csinos szabadido alsoba vagyok. Felulre meg vannak toppjaim es poloim amik nem 3 merettel nagyobbak es meg utcan se vall vele szegyent az ember.
Setahoz mindig csinosan oltozok.
Egyedul a sporttal allok kicsit hadilabon. Meg mindig van nehany plussz kilo rajtam. Nem veszes de engem zavar. Most 2 hetig fogyoztam es ment le valamennyi. Hetfotol ismet kezdem. En is itthon dvd-re tornazok. Igyekszem legalabb hetente otszor.Figyelek az etkezesre is.
En igy erzem jol magam. Mar mint apoltan es csinosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!