Nem akarok anya lenni.31 vagyok. Előre féltékeny vagyok a gyerekre arra gondolok ö az ellenfelem lenne a férjemmel szemben. Meg mi van ha elhagyna utána én nem tudom felnevelni. Ugy ez gáz? De mit tegyek?
Ez teljesen elnyom Téged! És hogy beszél Veled...?!
Én a helyedben otthagynám és azon is elgondolkodnék, hogy egy ilyen erőszakos barom gyerekét megtartsam-e. De ha meg is tartanám, egyedül vagy szülők segítségével nevelném fel. Majd kapsz gyerektartást. Vigyázz magadra,nehogy bajod essen.
A férjed beteg.
Most azonnal hagyd el! Nem érdemel meg téged! Nehogy ilyen embernek szülj gyereket! Azt akarod, hogy őt is agyonverjék?.. :(
Azonnal menj el onnan, hagyd ott a cuccaid is, csak magadat vidd! ha meg fenyeget, bánt jelentsd fel. Megérdemli.
Ez jó kérdés(korábban tette fel valaki):a szüleid/családod tud erről?
Nem tudnál haza költözni?Van valaki segítséged?Ne hagyd magad,így nem lehet leélni egy egész életet!És mi lesz a picivel?A férjed egy állat!
Ne haragudj kedves kérdező, de nekem ez a szituáció annyira de annyira röhejes!!!
Már ott elegem lett volna ebbol az emberből, amikor felpofozott volna!!Nem engedi, hogy védekezzél?ez olyan mint egy kitalált szituáció!!
Amennyiben nem hallgatsz az itteni válaszadókra, hogy elhagyod, nos ezesetben magadra vess..
ugye nem kisebbségi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!