Nem akarok anya lenni.31 vagyok. Előre féltékeny vagyok a gyerekre arra gondolok ö az ellenfelem lenne a férjemmel szemben. Meg mi van ha elhagyna utána én nem tudom felnevelni. Ugy ez gáz? De mit tegyek?
Huh. Hát összeilletek..
Párod se semmi.. :O
"a férjem nem engedi hogy védekezzünk és ha nem ad pénzt én se tudok titokban sem."
Eleve nem egy őszinte, egyenrangú kapcsolat, ahol nem tudtok megegyezni a védekezésről, és Te anyagilag függsz a férjedtől. :( Én teljesen megértem a félelmeidet, félsz, hogy nem fog szeretni a férjed, hiszen lehet, most sem szeret, uralkodik rajtad. (Ez csak feltevés, a leírtak alapján.) Egy a TE testedet érintő kérdésben önkényesen egyedül dönt - bár Te is visszautasíthattad volna a védekezés nélküli szexet.
De mindezért ne a gyereket hibáztasd. Mióta késik?
De legalább bevallod, hogy az vagy. :D És menj el pszichiáterhez, mert egy kis élet függ a hülyeségedtől. Sokan mindenüket odaadnák egy gyerekért, te meg önző módon csak arra tudsz gondolni, hogy ellenség lenne a számodra. Egy magatehetetlen kis élet, aki nem kéri, hogy a világra jöjjön, ki van teljesen szolgáltatva, és rá vagy féltékeny???
Bele se merek gondolni, hogy mit tennél mondjuk egy felnőtt nővel, ha véletlenül a pasidra hajtana, ha már egy gyerekhez így állsz. Talán helyreállítaná a kapcsolatotokat, mert szerintem lenne mit javítani egy olyan kapcsolatban, ahol ennyire félsz ezektől a dolgoktól, és ahol hazudozni és titkolózni kell a másik előtt.
Figyelj! Nem vagyok az abortusz híve, de ilyen nincs, nem kényszeríthet a szülésre!!!
Mondjuk én eleve a védekezés nélküli szexet nem engedtem volna, ha nem akarok gyereket - miért engedted? Netán bántalmaz, fenyeget is? (Azon se csodálkoznék ezek után...)
Hogy alakult ki ilyen helyzet, hogy az összes pénz a férjednél van, és Neked pár ezer ft-od sincs fogamzásgátlóra???? Neked nincs jövedelmed, tartalékod? Vagy elveszi a Te keresetedet is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!