Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a rokonok...

Mit csináljak, ha a rokonok nem veszik le a cipőt?

Figyelt kérdés

Mostanában kezdett el kúszni a babám. Amikor jönnek a rokonok, sorra nem veszik le a cipőjüket, holott, mi sosem megyünk be utcai cipőben, csak papucsban. Ezt ők is tudják, már többszőr szóltam rájuk, de hiába. Így mindig, amikor elmennek, vehetem elő a porszívót.

Nem értem, miért nem tartják tiszteletben, hogy nálunk ez a rendszer van.

2011. febr. 25. 11:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanezt csinálta férjem rokonsága. A férjem ötlete volt nálunk is a vendégpapucs, azóta nincs ilyen probléma.
2011. febr. 25. 14:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott még valami a vendégpapucs mellett. Kedvet kell nekik hozzá csinálni. Pl. odatenni egy széket, meg egy cipőkanalat. ÉS persze nagyon kedvesen megjegyezni: nyugodtan csüccs le, így könnyebb átvenni a papucsot :))
2011. febr. 26. 11:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy oldottam meg mint az előttem szóló egyik válaszoló: cipőre húzható nejlonzacskót vettem, és csak megkérdezem a vendéget, hogy papucsot kér e vagy ilyent ha nem akarja levenni a cipőjét, így még választhat is.

2011. febr. 27. 18:10
 14/14 anonim ***** válasza:

az egyik korábbi neylonzacskós válaszoló vagyok

Azért az gáz, hogy éppen édesanyád az, aki nem veszi le. Én köntörfalazás nélkül kiosztanám. Az én anyám, az én felelősségem. Én kell beszéljek vele, elvégre az én rokonom. Ráadásul néha elég durván beszólok anyámnak. Vagy tartasz tőle?

2011. febr. 27. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!