Mikortól induljunk sétára?
Most 3 hetes a babám.
Sokan már sétálni viszik 2 hetesen a kisbabájukat.
Nem korai az?
Szia én október 29én szültem,3 napot voltunk kórházban,és rá 2 napjára kivittem.Igaz akkor még javában sütött a nap.
Szerintem várd meg míg nem fog ennyire fújni a szél,mert végül is,ha nincs -5nél hidegebb kiviheted egy kicsit.
Szerintem nem korai. 12 napos volt fiam, amikor bcg oltasra kellett mennunk, a rendelo 15 percnyi setara van, kocsi nincs, busz nincs, szoval nekunk valasztasi lehetosegunk sem volt. Es ez december elejen volt. De en mar elotte kisetaltam vele a teraszra is nehany napon at.
Semmi gond nem volt, beoltoztettem, a hordozoban vedve volt a szeltol is, vegig aludta az egeszet, ugyhogy azutan mar minden nap vittem. En mar elkezdenem a helyedben, mert nagy elmeny, nem lesz baja, sot, szerintem jokat szundit majd es neked is jot fog tenni.
Szia!
Én a védőnőm tanácsát követtem. Nyáron szültem, két hetes volt a babám, mikor kiálltunk az erkélyre 5 percet, aztán minden nap 5 perccel többet (erkély híján a nyitott ablak is megteszi). Mikor elértünk a 30 perchez, akkor vittem le elsőként babakocsiban sétálni, másnap már 1 órát csatangoltunk. Ha betartod a fokozatosság elvét és így szokatod a levegőzéshez, nem lesz baj. Én azóta is majdnem minden nap sétálok vele, csak amikor nagyon fújt a szél, vagy zuhogott az eső akkor nem mentem le. 5,5 hó alatt még nem volt beteg szerencsére. :)
Szia!
Én szeptember közepén szültem, másfél hetes volt a kislányom, mikor mondta a védőnő, hogy kezdjem szokatni a levegőhöz, először 5 perc, majd 10 perc....na nálunk ugy volt, először 5 perc szobában, másnap 3 óra kint, olyan jó idő volt.
Ha nem nyirkos a levegő, nincs köd, nem fuj a szél, nem esik semmi, nyugodtan kiviheted, először 5-10 perc, majd fél óra, és igy növelni az időt. Meglátod, milyen jókat fog aluni a friss levegőn.
Nem kell annyira félteni, felöltözteted, betakarod, és semmi baja sem lesz.
2 gyerekes anyuka
fokozatosan csinald, eloszor csak az ablakot nyisd ki, tedd be a babakocsiba..
viszont az idojaras most tenyleg nem nagyon kedvez a setalasnal :S
Nem értem, miért lettek lepontozva azok a hozzászólók, akik óvatosságra intenek???
Szellőztetek rendszeresen, de ilyen szeles, hideg időben várok még a kimenetellel.
Első gyermekemmel is ugyanígy tettem.
Azért köszi a hozzászólásokat, csak kíváncsi voltam, ki hogyan vélekedik erről.
Mindenesetre sok a felelőtlen anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!